Kad glava ne prati talenat: Baloteli, čeka te Kina!

Sva je prilika da će se sada već bivši reprezentativac Italije na leto preseliti na Daleki istok!

Fudbal 23.02.2016 | 18:40
Kad glava ne prati talenat: Baloteli, čeka te Kina!

Prevari jednom, možda će ti i oprostiti. Ali Mario Baloteli toliko je puta izneverio očekivanja poslodavaca da u Evropi skoro da više nema klubova zainteresovanih da se upuste u rizik. Liverpul je odavno odustao, a pošto je izvesno da ni Milan neće na kraju sezone otkupiti ugovor crnoputog Italijana čini se da je jedino rešenje - odlazak na Daleki istok.

Ugledni Gardijan, naime, piše da su predstavnici Liverpula već obavili pregovore sa potencijalnim investitorima iz Kine. Tema je bilo više, glavna tribina na Enfildu možda će biti nazvana po nekom budućem sponzoru. Ona prosečnom fudbalskom fanatiku najzanimljivija tema bila je, međutim, upravo Balotelijeva prodaja.

Jirgen Klop ga je u glavi precrtao, a na upravi kluba je da pronađe način na koji bi mogla da se reši velike Balotelijeve plate. Više nema kupaca koji stoje u redu. Mino Rajola, menadžer 25-godišnjeg napadača, krenuo je u potragu, za sada su se javili samo Kinezi i Turci. Liverpulu je svejedno, 16.000.000 funti uloženih na dovođenje fudbalera teško će vratiti, ali nedeljna plata od 80.000 funti (oko 100.000 evra), koju Redsi i dalje delom plaćaju, smeta svakome u klubu.

I da se vratimo na tribinu... Bili Hogan, Liverpulov izaslanik, pronašao je tri potencijalna sponzora. Ugovor bi bio potpisan na deset godina, a klubu bi donosio 7.000.000 do 9.000.000 po sezoni (oko 10.000.000 evra).

Komentari / 0

Ostavite komentar