Тејлор Свифт донирала четврт милиона Кеши

Тејлор Свифт пружила је новчану помоћ колегиници Кеши, која тренутно води правну биртку како не би морала да сарађује са продуцентом којег је оптужила за силовање.

Забава 22.02.2016 | 13:57
Тејлор Свифт донирала четврт милиона Кеши

Кеша је добила велику подршку колега након што је суд одбацио њен захтев за окончањем уговора са музичком кућом "Сонy", који је обавезује да сними још шест албума за њих. То значи да ће морати да настави да сарађује са продуцентом Доктор Луком, за којег тврди да ју је пре десет година дрогирао и силовао.

Поред тога што су јој звезде попут Лејди Гаге на друштвеним мрежама пружиле подршку, Кеша је од Тејлор Свифт добила и новчану помоћ у износу од 250 хиљада долара. Ово је објавила Кешина мајка на Твитеру.

- Тејлор Свифт је великодушно донирала 250.000 долара Кеши, као знак подршке у овом тешком периоду. Сјајно - написала је она.

Ипак, Тејлорин гест није одушевио све. Певачица Деми Ловато суптилно је искритиковала Тејлор поручивши јој да користи феминизам како би промовисала себе, уместо да се огласи, изнесе своје мишљење и заиста учини нешто како би се побољшао статус Кеше и других жена у музичкој индустрији.

- Ја бих радије покренула дијалог о женама које су жртве силовања и које јавно говоре о томе, уместо да само бацам паре - поручила је она.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар