Tejlor Svift donirala četvrt miliona Keši

Tejlor Svift pružila je novčanu pomoć koleginici Keši, koja trenutno vodi pravnu birtku kako ne bi morala da sarađuje sa producentom kojeg je optužila za silovanje.

Zabava 22.02.2016 | 13:57
Tejlor Svift donirala četvrt miliona Keši

Keša je dobila veliku podršku kolega nakon što je sud odbacio njen zahtev za okončanjem ugovora sa muzičkom kućom "Sony", koji je obavezuje da snimi još šest albuma za njih. To znači da će morati da nastavi da sarađuje sa producentom Doktor Lukom, za kojeg tvrdi da ju je pre deset godina drogirao i silovao.

Pored toga što su joj zvezde poput Lejdi Gage na društvenim mrežama pružile podršku, Keša je od Tejlor Svift dobila i novčanu pomoć u iznosu od 250 hiljada dolara. Ovo je objavila Kešina majka na Tviteru.

- Tejlor Svift je velikodušno donirala 250.000 dolara Keši, kao znak podrške u ovom teškom periodu. Sjajno - napisala je ona.

Ipak, Tejlorin gest nije oduševio sve. Pevačica Demi Lovato suptilno je iskritikovala Tejlor poručivši joj da koristi feminizam kako bi promovisala sebe, umesto da se oglasi, iznese svoje mišljenje i zaista učini nešto kako bi se poboljšao status Keše i drugih žena u muzičkoj industriji.

- Ja bih radije pokrenula dijalog o ženama koje su žrtve silovanja i koje javno govore o tome, umesto da samo bacam pare - poručila je ona.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar