Окупљање "Пријатеља" је разочарање године

Џенифер Анистон, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мет Лебланк и Дејвид Швимер учестовали су у телевизијском специјалу посвећеном чувеном телевизијском редитељу Џејмсу Баровсу, што је било њихово прво заједничко појављивање пред камерама од како је легендарна серија "Пријатељи" престала да се снима.

Забава 22.02.2016 | 13:47
Окупљање "Пријатеља" је разочарање године

Окупљање је било веома емотивно, посебно за Џенифер, која се у једном тренутку и расплакала.

Емисију је водио Енди Коен, а поред екипе из пријатеља појавило се преко 40 глумаца који су сарађивали са Баровсом у серијама попут "Кафић Уздравље", "Штребери", "Фрејжер", "Вил и Грејс".

Када је прошлог месеца објављено да телевизијска кућа НБЦ планира поновно окупљање "Пријатеља", фанови су те вести дочекали са одушевљењем. Међутим, убрзо је постало јасно да то није окупљање каквом су се љубитељи серије надали, већ да је заправо реч само о сегменту великог специјала посвеђеном Баровсу, који је режирао неколико епизода "Пријатеља". НБЦ је овај специјал помпезно најављивао, али је убрзо Метју Пери срушио снове фанова објавивши да неће моћи да се појави са остатком екипе због обавеза око своје представе у Лондону.

Међутим, чак и да је Пери присуствовао окупљању, они који су гледали ТВ специјал кажу да не би успео да побољша ситуацију. Глумци су са водитељем седели на каучу и разговарали о томе како им је Бароуз помагао на снимањима, те испричали неке не тако занимљиве анегдоте са сета. Причали су о томе колико су покушавали да постану пријатељи и у правом животу, али су, када је пре 12 година снимање прекинуто, пошли свако својим путем.

Највећу популарност тренутно ужива Џенифер Анистон, више захваљујући браку и разводу од Бреда Пита, него запаженијим улогама. Мет Лебланк дотакао је дно после "Пријатеља", али је успео да се врати на прави пут, па је ове године освојио Златни глобус за серију "Еписодес". Кортни Кокс је на почетку "Пријатеља" имала најуспешнију каријеру, али када је серија отказана полако почела да пада у заборав. Лиса Кудроу постигла је успехе серијама "Цомебацк" и "Веб терапија", док је Дејвид Швимер запаженије улоге успео да оствари само у цртаним филмовима "Мадагаскар", где је позајмио глас жирафи. Ипак, сада је поново у центру пажње јавности због улоге у минисерији о суђењу О Џеј Симпсону, у којој глуми Роберта Кардашијана.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар