Okupljanje "Prijatelja" je razočaranje godine

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met Leblank i Dejvid Švimer učestovali su u televizijskom specijalu posvećenom čuvenom televizijskom reditelju Džejmsu Barovsu, što je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje pred kamerama od kako je legendarna serija "Prijatelji" prestala da se snima.

Zabava 22.02.2016 | 13:47
Okupljanje "Prijatelja" je razočaranje godine

Okupljanje je bilo veoma emotivno, posebno za Dženifer, koja se u jednom trenutku i rasplakala.

Emisiju je vodio Endi Koen, a pored ekipe iz prijatelja pojavilo se preko 40 glumaca koji su sarađivali sa Barovsom u serijama poput "Kafić Uzdravlje", "Štreberi", "Frejžer", "Vil i Grejs".

Kada je prošlog meseca objavljeno da televizijska kuća NBC planira ponovno okupljanje "Prijatelja", fanovi su te vesti dočekali sa oduševljenjem. Međutim, ubrzo je postalo jasno da to nije okupljanje kakvom su se ljubitelji serije nadali, već da je zapravo reč samo o segmentu velikog specijala posveđenom Barovsu, koji je režirao nekoliko epizoda "Prijatelja". NBC je ovaj specijal pompezno najavljivao, ali je ubrzo Metju Peri srušio snove fanova objavivši da neće moći da se pojavi sa ostatkom ekipe zbog obaveza oko svoje predstave u Londonu.

Međutim, čak i da je Peri prisustvovao okupljanju, oni koji su gledali TV specijal kažu da ne bi uspeo da poboljša situaciju. Glumci su sa voditeljem sedeli na kauču i razgovarali o tome kako im je Barouz pomagao na snimanjima, te ispričali neke ne tako zanimljive anegdote sa seta. Pričali su o tome koliko su pokušavali da postanu prijatelji i u pravom životu, ali su, kada je pre 12 godina snimanje prekinuto, pošli svako svojim putem.

Najveću popularnost trenutno uživa Dženifer Aniston, više zahvaljujući braku i razvodu od Breda Pita, nego zapaženijim ulogama. Met Leblank dotakao je dno posle "Prijatelja", ali je uspeo da se vrati na pravi put, pa je ove godine osvojio Zlatni globus za seriju "Episodes". Kortni Koks je na početku "Prijatelja" imala najuspešniju karijeru, ali kada je serija otkazana polako počela da pada u zaborav. Lisa Kudrou postigla je uspehe serijama "Comeback" i "Veb terapija", dok je Dejvid Švimer zapaženije uloge uspeo da ostvari samo u crtanim filmovima "Madagaskar", gde je pozajmio glas žirafi. Ipak, sada je ponovo u centru pažnje javnosti zbog uloge u miniseriji o suđenju O Džej Simpsonu, u kojoj glumi Roberta Kardašijana.

Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar