Берлускони обавезао Миху за рођендан: Да побједиш све до краја!

Председник фудбалског клуба Милан и некадашњи први човек Италије Силвио Берлускони изјавио је како од Михајловића очекује да Милан победи све утакмице до краја сезоне.

Фудбал 23.02.2016 | 14:00
Берлускони обавезао Миху за рођендан: Да побједиш све до краја!

Интересантно је то да је Силвио ову изјаву дао управо на Михин рођендан.

- Шта Михајловић мора да уради да би ме уверио? Па да победи све утакмице од сада до краја сезоне. Ако Милан слави на свакој до краја сезоне, биће ми лако да донесем одлуку.

Говори Берлускони и о томе како ствари функционишу у управи росо-нера.

- Михајловић треба да убеди навијаче Милана, све у клубу и мене, јер нисам ја једини који очекује тако нешто. Никада нисам лично и без мишљења других доносио одлуке у клубу. Фудбалски клуб Милан функционише на бази поверења, постоје људи којима верујем и са којима заједно са Галијанијем доносим одлуке. Такође, ако желим да чујем мишљења навијача, онда ћу само позвати такси, јер знате да су таксисти велики фудбалски експерти и да имају информације. Постоји само један начин да нас Михајловић све убеди, а то је да победи све до краја.

Истиче први човек Милана и његове планове за будућност када је клуб у питању.

- Мој сан је да у Милану играју само Италијани. Ми имамо толико младих и квалитетних италијанских фудбалера у овом тренутку. Ту подразумевам и Балотелија, који се мало више сунчао, али је и даље Италијан.

Седмоструки освајач Лиге шампиона већ две године не учествује у европским такмичењима, а по "поруџбини" Берлусконија најелитније европско такмичење је готово ултиматум за Михајловића.

Коментари / 0

Оставите коментар