Berluskoni obavezao Mihu za rođendan: Da pobjediš sve do kraja!

Predsednik fudbalskog kluba Milan i nekadašnji prvi čovek Italije Silvio Berluskoni izjavio je kako od Mihajlovića očekuje da Milan pobedi sve utakmice do kraja sezone.

Fudbal 23.02.2016 | 14:00
Berluskoni obavezao Mihu za rođendan: Da pobjediš sve do kraja!

Interesantno je to da je Silvio ovu izjavu dao upravo na Mihin rođendan.

- Šta Mihajlović mora da uradi da bi me uverio? Pa da pobedi sve utakmice od sada do kraja sezone. Ako Milan slavi na svakoj do kraja sezone, biće mi lako da donesem odluku.

Govori Berluskoni i o tome kako stvari funkcionišu u upravi roso-nera.

- Mihajlović treba da ubedi navijače Milana, sve u klubu i mene, jer nisam ja jedini koji očekuje tako nešto. Nikada nisam lično i bez mišljenja drugih donosio odluke u klubu. Fudbalski klub Milan funkcioniše na bazi poverenja, postoje ljudi kojima verujem i sa kojima zajedno sa Galijanijem donosim odluke. Takođe, ako želim da čujem mišljenja navijača, onda ću samo pozvati taksi, jer znate da su taksisti veliki fudbalski eksperti i da imaju informacije. Postoji samo jedan način da nas Mihajlović sve ubedi, a to je da pobedi sve do kraja.

Ističe prvi čovek Milana i njegove planove za budućnost kada je klub u pitanju.

- Moj san je da u Milanu igraju samo Italijani. Mi imamo toliko mladih i kvalitetnih italijanskih fudbalera u ovom trenutku. Tu podrazumevam i Balotelija, koji se malo više sunčao, ali je i dalje Italijan.

Sedmostruki osvajač Lige šampiona već dve godine ne učestvuje u evropskim takmičenjima, a po "porudžbini" Berluskonija najelitnije evropsko takmičenje je gotovo ultimatum za Mihajlovića.

Komentari / 0

Ostavite komentar