А од ''Гробара'' стандардно - Управа напоље!

Није ни почело, а навијачи Партизана терају управу. Црно-бели изгубили од ОФК Београда и мало тога доброг показали на пролећној премијери, скоро ништа.

Фудбал 22.02.2016 | 12:00
А од ''Гробара'' стандардно - Управа напоље!

Најављивали су у Хумској "бомбе" у прелазном року, појачања која ће правити разлику на терену. Најавили су нови, нападачки Партизан, ни налик оном што је јесенас успео да направи заостатак за Црвеном звездом од рекордних "-26" бодова.

Са нестрпљењем су Партизановци чекали 21. фебруар и меч са ОФК Београдом. Желели су да виде јачи "парни ваљак", који ће вођен младим тренером, Иваном Томићем, јуришати ка противничкој одбрани са жељом да постигне гол више.

Видели су навијачи Партизана на Врачару заиста један нови Партизан, али у играчком кадру - са повратником Иваном Петровићем и Марком Јовановићем, Миладином Стевановићем, Мирославом Богосавцем, дебитантимна Немањом Михајловићем, Вељком Бирманчевићем и Душаном Валховић, најмлађим у истороји клуба.

И то је све.

Остало је у најмању руку исто као у првом делу сезоне - ЛОШЕ. Партизан без идеје, анемичан, повео, па изгубио...

Све ово изазвало је реакцију код црно-белих присталица, који су крај меча дочекали скандирањем против Управе клубе. Играчи су добили апалуз и подршку пред "вечити" дерби...

 

Коментари / 0

Оставите коментар