A od ''Grobara'' standardno - Uprava napolje!

Nije ni počelo, a navijači Partizana teraju upravu. Crno-beli izgubili od OFK Beograda i malo toga dobrog pokazali na prolećnoj premijeri, skoro ništa.

Fudbal 22.02.2016 | 12:00
A od ''Grobara'' standardno - Uprava napolje!

Najavljivali su u Humskoj "bombe" u prelaznom roku, pojačanja koja će praviti razliku na terenu. Najavili su novi, napadački Partizan, ni nalik onom što je jesenas uspeo da napravi zaostatak za Crvenom zvezdom od rekordnih "-26" bodova.

Sa nestrpljenjem su Partizanovci čekali 21. februar i meč sa OFK Beogradom. Želeli su da vide jači "parni valjak", koji će vođen mladim trenerom, Ivanom Tomićem, jurišati ka protivničkoj odbrani sa željom da postigne gol više.

Videli su navijači Partizana na Vračaru zaista jedan novi Partizan, ali u igračkom kadru - sa povratnikom Ivanom Petrovićem i Markom Jovanovićem, Miladinom Stevanovićem, Miroslavom Bogosavcem, debitantimna Nemanjom Mihajlovićem, Veljkom Birmančevićem i Dušanom Valhović, najmlađim u istoroji kluba.

I to je sve.

Ostalo je u najmanju ruku isto kao u prvom delu sezone - LOŠE. Partizan bez ideje, anemičan, poveo, pa izgubio...

Sve ovo izazvalo je reakciju kod crno-belih pristalica, koji su kraj meča dočekali skandiranjem protiv Uprave klube. Igrači su dobili apaluz i podršku pred "večiti" derbi...

 

Komentari / 0

Ostavite komentar