Видео: Трабзону 4 црвена, играч искључио судију!

Фудбалери Трабзона једва су завршили гостовање Галатасарају у 22. колу турске Суперлиге.

Фудбал 22.02.2016 | 09:20
Видео: Трабзону 4 црвена, играч искључио судију!

Тим с Црног Мора је меч у Истанбулу завршио са седморицом играча у пољу, а ФИФА налаже да се утакмица прекине ако једна екипа има максимално шесторицу фудбалера у игри.

Галата је дуел добила 2:1, први погодак постигао је Лукас Подолски између првог и другог искључења, да би Селџук Инан тријумф потврдио голом из пенала у 89, три минута након што су заједно искључена двојица гостујућих играча.

Док су Озер Хурмачи и Ајкут Демир меч завршили због два жута картона, Луис Педро Каванда и Салих Дурсун су дубили директне црвене картоне.

Белгијанац Каванда је искључен због пенала који је направио, док је Дурсун искључен јер је отео црвени картон главном судији из руку.

Галатасарај је славио после три кола и вратио се на треће место на табели које дели са Акхисаром и Коњом са по 37 бодова.

Заостаје чак 11 за другопласираним Бешикташем који има меч мање на позицији која води у квалификације за Лигу шампиона, док лидер Фенербахче има два више.

Бешикташ у понедељак дочекује Генчлербирли, а победом би искористио реми Фенера у Бурси у суботу и вратио се на челну позицију.

Коментари / 0

Оставите коментар