Video: Trabzonu 4 crvena, igrač isključio sudiju!

Fudbaleri Trabzona jedva su završili gostovanje Galatasaraju u 22. kolu turske Superlige.

Fudbal 22.02.2016 | 09:20
Video: Trabzonu 4 crvena, igrač isključio sudiju!

Tim s Crnog Mora je meč u Istanbulu završio sa sedmoricom igrača u polju, a FIFA nalaže da se utakmica prekine ako jedna ekipa ima maksimalno šestoricu fudbalera u igri.

Galata je duel dobila 2:1, prvi pogodak postigao je Lukas Podolski između prvog i drugog isključenja, da bi Seldžuk Inan trijumf potvrdio golom iz penala u 89, tri minuta nakon što su zajedno isključena dvojica gostujućih igrača.

Dok su Ozer Hurmači i Ajkut Demir meč završili zbog dva žuta kartona, Luis Pedro Kavanda i Salih Dursun su dubili direktne crvene kartone.

Belgijanac Kavanda je isključen zbog penala koji je napravio, dok je Dursun isključen jer je oteo crveni karton glavnom sudiji iz ruku.

Galatasaraj je slavio posle tri kola i vratio se na treće mesto na tabeli koje deli sa Akhisarom i Konjom sa po 37 bodova.

Zaostaje čak 11 za drugoplasiranim Bešiktašem koji ima meč manje na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok lider Fenerbahče ima dva više.

Bešiktaš u ponedeljak dočekuje Genčlerbirli, a pobedom bi iskoristio remi Fenera u Bursi u subotu i vratio se na čelnu poziciju.

Komentari / 0

Ostavite komentar