У Дрини пронађено тијело несталог цариника

Рониоци из Бањалуке уз помоћ припадника Граничне полиције БиХ из Вишеграда извукли су данас из ријеке Дрине код Међеђе аутомобил са беживотнимм тијелом Неџада Ефендића из Горажда, запосленог у царинској испостави у Вишеграду.

Република Српска 21.02.2016 | 13:40
У Дрини пронађено тијело несталог цариника

Ефендић је нестао у четвртак а за њим су, пошто се у петак није јавио на посао на граничном прелазу у Вардишту код Вишеграда, трагале његове колеге цариници, затим припадници Полицијске станице и Граничне полиције, као и родбина.
Полиција је пронашла регистарску таблицу од његовог аутомобила код моста у Међеђи гдје је Ефендић, из досад непознатих разлога, скренуо аутом са пута, поломио саобраћајни знак и сурвао се у Дрину која је ту дубока око пет метара.

У води је примјећена и мрља од горива, што је била индикација да се аутомобил са настрадалим ту налази. За извалачење аутомобила са настрадалим Ефендићем ангажавоана је дизалица из Горажда, а вишеградски ватрогасци извукли су тијело из олупине.

Неџадов рођак Елвир Велагић каже да никоме није било јасно шта се са Неџадом догодило, јер је у четвртак рекао да треба да иде у викендицу у Полимље код Рудог.

Ово је послије седам година први саобраћајни удес са смртним посљедицама на подручју које покрива Полицијска станица у Вишеграду.

Погледајте прилог из Дневника 1 БН ТВ

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Залост

21.02.2016 15:03

Нек ти је вецити Рахмет.

ОДГОВОРИТЕ