U Drini pronađeno tijelo nestalog carinika

Ronioci iz Banjaluke uz pomoć pripadnika Granične policije BiH iz Višegrada izvukli su danas iz rijeke Drine kod Međeđe automobil sa beživotnimm tijelom Nedžada Efendića iz Goražda, zaposlenog u carinskoj ispostavi u Višegradu.

Republika Srpska 21.02.2016 | 13:40
U Drini pronađeno tijelo nestalog carinika

Efendić je nestao u četvrtak a za njim su, pošto se u petak nije javio na posao na graničnom prelazu u Vardištu kod Višegrada, tragale njegove kolege carinici, zatim pripadnici Policijske stanice i Granične policije, kao i rodbina.
Policija je pronašla registarsku tablicu od njegovog automobila kod mosta u Međeđi gdje je Efendić, iz dosad nepoznatih razloga, skrenuo autom sa puta, polomio saobraćajni znak i survao se u Drinu koja je tu duboka oko pet metara.

U vodi je primjećena i mrlja od goriva, što je bila indikacija da se automobil sa nastradalim tu nalazi. Za izvalačenje automobila sa nastradalim Efendićem angažavoana je dizalica iz Goražda, a višegradski vatrogasci izvukli su tijelo iz olupine.

Nedžadov rođak Elvir Velagić kaže da nikome nije bilo jasno šta se sa Nedžadom dogodilo, jer je u četvrtak rekao da treba da ide u vikendicu u Polimlje kod Rudog.

Ovo je poslije sedam godina prvi saobraćajni udes sa smrtnim posljedicama na području koje pokriva Policijska stanica u Višegradu.

Pogledajte prilog iz Dnevnika 1 BN TV

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zalost

21.02.2016 15:03

Nek ti je veciti Rahmet.

ODGOVORITE