Србин шеф луксузног плутајућег хотела

Брод за крстарење назван "Целебритy Милленниум" има све што може да понуде најбољи хотели, можда и више, а овим плутајућим хотелом руководи Србин.

Свијет 20.02.2016 | 18:52
Србин шеф луксузног плутајућег хотела

За неке људе, помисао да буду затворени на броду са кога могу видети бескрајну водену површину можда и није привлачна. Осим, можда, ако тај број није Целебритy Милленниум, луксузан брод за крстарење за кога, због онога што има на њему, мисле да је плутајући хотел.

Оно што га чини још занимљивијим јесте његов директор – Срђан Ћетковић.

“Чак 2.500 гостију може да прими Миленијум”, каже директор “хотела” пореклом из Србије Срђан Ћетковић, чија је каријера на крстарењу почела пре неких 10 година.

Срђан додаје да то што је “Роyал Цариббеан” постао синоним ове индустрије јесте чињеница да се увек ради на томе да се улаже у модернизацију и иновације како би се побољшали услови за путнике.

Према његовим речима, на броду се нуди храна из кухиња целог света, избор је велики, од кафе Ал бацио до Лаваце или неких можда свеже печених посластица.. .све по жељи, прича директор.

Путници могу да уживају на палуби поред базена који су напуњени морском водом. Такође, на броду можете ићи у шопинг јер постоје бутици и продавнице са бредновима као што су Булгари, Армани, Версаће, ЛВ и многи други.

Оно чиме се посада поноси јесте овлашћена продавница Епла – прва таква “на мору”. У њој можете пазарити ајфон, ајпод и друге Еплове производе које се могу иначе наћи у продаји. Најбоље од свега је што се не плаћа порез и царина.

Такође, брод има и WиФи тако да можете остати повезани са остатком света чак иако сте негде далеко на пучини.

Гардијан преноси да брод нуди и спа центар као и теретану .

Ту је и простор за љубитеље караока, али и оне које занима позориште. Наравно, ту је и Казино.

Репортери Гардијана који су били у прилици да обиђу овај брод кажу да један дан није довољан да се обиђе све оно што је у понуди на овом луксузном броду али да оно што су видели може да се пореди са оним што нуде и најбољи светски хотели. Истичу да је можда највећа вредност брода управо посада која чини све од себе да се гости осећају као код куће, чак и ако су практично у сред мора.

 

 

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар