Srbin šef luksuznog plutajućeg hotela

Brod za krstarenje nazvan "Celebrity Millennium" ima sve što može da ponude najbolji hoteli, možda i više, a ovim plutajućim hotelom rukovodi Srbin.

Svijet 20.02.2016 | 18:52
Srbin šef luksuznog plutajućeg hotela

Za neke ljude, pomisao da budu zatvoreni na brodu sa koga mogu videti beskrajnu vodenu površinu možda i nije privlačna. Osim, možda, ako taj broj nije Celebrity Millennium, luksuzan brod za krstarenje za koga, zbog onoga što ima na njemu, misle da je plutajući hotel.

Ono što ga čini još zanimljivijim jeste njegov direktor – Srđan Ćetković.

“Čak 2.500 gostiju može da primi Milenijum”, kaže direktor “hotela” poreklom iz Srbije Srđan Ćetković, čija je karijera na krstarenju počela pre nekih 10 godina.

Srđan dodaje da to što je “Royal Caribbean” postao sinonim ove industrije jeste činjenica da se uvek radi na tome da se ulaže u modernizaciju i inovacije kako bi se poboljšali uslovi za putnike.

Prema njegovim rečima, na brodu se nudi hrana iz kuhinja celog sveta, izbor je veliki, od kafe Al bacio do Lavace ili nekih možda sveže pečenih poslastica.. .sve po želji, priča direktor.

Putnici mogu da uživaju na palubi pored bazena koji su napunjeni morskom vodom. Takođe, na brodu možete ići u šoping jer postoje butici i prodavnice sa brednovima kao što su Bulgari, Armani, Versaće, LV i mnogi drugi.

Ono čime se posada ponosi jeste ovlašćena prodavnica Epla – prva takva “na moru”. U njoj možete pazariti ajfon, ajpod i druge Eplove proizvode koje se mogu inače naći u prodaji. Najbolje od svega je što se ne plaća porez i carina.

Takođe, brod ima i WiFi tako da možete ostati povezani sa ostatkom sveta čak iako ste negde daleko na pučini.

Gardijan prenosi da brod nudi i spa centar kao i teretanu .

Tu je i prostor za ljubitelje karaoka, ali i one koje zanima pozorište. Naravno, tu je i Kazino.

Reporteri Gardijana koji su bili u prilici da obiđu ovaj brod kažu da jedan dan nije dovoljan da se obiđe sve ono što je u ponudi na ovom luksuznom brodu ali da ono što su videli može da se poredi sa onim što nude i najbolji svetski hoteli. Ističu da je možda najveća vrednost broda upravo posada koja čini sve od sebe da se gosti osećaju kao kod kuće, čak i ako su praktično u sred mora.

 

 

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar