Није Кина свима магнет: ОН је одбио богату понуду!

Бивши менаџер Ливерпула није желео да прихвати "џак пара" кинеског суперлигаша Пекинг Гуана!

Фудбал 22.02.2016 | 22:00
Није Кина свима магнет: ОН је одбио богату понуду!

Кина је обећана фудбалска земља. Бар тако показују трансфери ове зиме, будући да су у суперлигу те земље стигле суперзвезде (Алекс Тешеира, Џексон Мартинез, Езекијел Лавеци, Рамиреш, Жервињо...).

Кинези не жале пара и спремни су да доведу готово сваког играча и тренера којег пожеле. Или можда и нису...

Један их је одбио, иако су му понудили "џак пара".

Брендан Роџерс, бивши менаџер Ливерпула, рекао је НЕ!

Британски медији преносе да је пребогати клуб Пекинг Гуан, члан најелитнијег такмичења у Кини контактирао Роџерса прошлог месеца у жељи да га доведе на клупу свог тима.

Наравно, понудили су му и астрономски уговор!

Стручњак из Северне Ирске, упркос примамљивој понуди и томе што нема посао, захвалио се на позиву и "одјавио" Кинезе.

Они су након тога ангажовали бившег тренера Милана, Јувентуса и Интера Алберта Закеронија, који није могао да одбије пребогату понуду.

Роџерса многи виде као наследника Роја Хоџсона на клупи селекције Енглеске, а наводно је у комбинацији да преузме Њукасл од Стива Мекларена.

Шта он заправо жели, не зна се, али се зна да је у међувремену, од када је отеран са клупе Ливерпула почетком октобра, одбио још неколико понуда, укључујући и ону из Свонсија, који је био упоран, уз оправдање да "не жели да се врати на посао по сваку цену".

"Рекао сам свима да је најбоље да почнем од лета, са припремама, са играчима које ћу довести и селектирати. Видећемо, не оптерећујем се превише", недавно је изјавио Роџерс.

Коментари / 0

Оставите коментар