Nije Kina svima magnet: ON je odbio bogatu ponudu!

Bivši menadžer Liverpula nije želeo da prihvati "džak para" kineskog superligaša Peking Guana!

Fudbal 22.02.2016 | 22:00
Nije Kina svima magnet: ON je odbio bogatu ponudu!

Kina je obećana fudbalska zemlja. Bar tako pokazuju transferi ove zime, budući da su u superligu te zemlje stigle superzvezde (Aleks Tešeira, Džekson Martinez, Ezekijel Laveci, Ramireš, Žervinjo...).

Kinezi ne žale para i spremni su da dovedu gotovo svakog igrača i trenera kojeg požele. Ili možda i nisu...

Jedan ih je odbio, iako su mu ponudili "džak para".

Brendan Rodžers, bivši menadžer Liverpula, rekao je NE!

Britanski mediji prenose da je prebogati klub Peking Guan, član najelitnijeg takmičenja u Kini kontaktirao Rodžersa prošlog meseca u želji da ga dovede na klupu svog tima.

Naravno, ponudili su mu i astronomski ugovor!

Stručnjak iz Severne Irske, uprkos primamljivoj ponudi i tome što nema posao, zahvalio se na pozivu i "odjavio" Kineze.

Oni su nakon toga angažovali bivšeg trenera Milana, Juventusa i Intera Alberta Zakeronija, koji nije mogao da odbije prebogatu ponudu.

Rodžersa mnogi vide kao naslednika Roja Hodžsona na klupi selekcije Engleske, a navodno je u kombinaciji da preuzme Njukasl od Stiva Meklarena.

Šta on zapravo želi, ne zna se, ali se zna da je u međuvremenu, od kada je oteran sa klupe Liverpula početkom oktobra, odbio još nekoliko ponuda, uključujući i onu iz Svonsija, koji je bio uporan, uz opravdanje da "ne želi da se vrati na posao po svaku cenu".

"Rekao sam svima da je najbolje da počnem od leta, sa pripremama, sa igračima koje ću dovesti i selektirati. Videćemo, ne opterećujem se previše", nedavno je izjavio Rodžers.

Komentari / 0

Ostavite komentar