Инспектор Сипе упао "фијатом" у Врбас

Инспектор Сипе Горан Јуришић (29) из Мркоњић Града повријеђен је у саобраћајној незгоди која се догодила у раним јутарњим часовима у бањалучком насељу Бочац!

Република Српска 19.02.2016 | 21:27
Инспектор Сипе упао "фијатом" у Врбас

Према сазнањима Пресса, незгода се десила око 6.40 часова када је Јуришић, возећи службени аутомобил "фијат стило", слетио са магистралног пута Бањалука - Јајце у ријеку Врбас. Тачне околности под којима се незгода десила још се утврђују.

Незванично се сазнаје да је Јуришић приликом слијетања возила у ријеку, испао из њега напоље, што му је очито спасило живот. Његове радне колеге, које нису жељеле да им помињемо име, испричали су да је Јуришић у вријеме незгоде ишао из Бањалуке ка Мркоњић Граду гдје, иначе, живи.


По доласку у мјесто Бочац он је под непознатим разлозима скренуо са цесте и ударио десном страном возила у брдо.

"Након тога возило се одбило, преврнуло на кров и прелетило на лијеву страну цесте, одакле је склизнуло низ провалију дубоку десетак метара у ријеку Врбас. Горан је на сву срећу одмах на почетку провалије испао напоље кроз шајбу, јер вјероватно није био везан, што му је спасило живот", испричали су наши саговорници. Додали су да су убрзо цестом наишли други возачи, који су помогли да се Јуришић пребаци у болницу у Мркоњић Град.


На мјесту гдје је упао у ријеку смо затекли његове радне колеге, полицију и раднике предузећа "Интегра инжењеринга", који су уз помоћ дизалице успјели да извуку аутомобил из воде. Возило је било потпуно смрскано, док су се његови дијелови могли наћи свугдје око цесте на мјесту гдје је слетио у ријеку.

Нико из полиције и СИПА-е није желио званично да говори о овој незгоди. У ЦЈБ Бањалука су кратко казали да је о удесу упознато Окружно тужилаштво у Бањалуци које је наредило предузимање свих неопходних мјера у циљу утврђивања узрока саобраћајне незгоде. Додали су да је у вријеме незгоде у аутомобилу био само возач, коме је указана медицинска помоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.


У овој болници су потврдили да је Јуришић код њих примљен у 8.45 часова након што је довезен колима хитне помоћи из Дома здравља у Мркоњић Град. Након тога смјештен је у Клинику за торакалну хирургију гдје су љекари утврдили да има вишеструке повреде, те је задржан на даљем лијечењу.

Како Пресс незванично сазнаје повријеђени Јуришић тек је прије мјесец дана почео да ради у СИПА-и и свакодневно је путовао на релацији Мркоњић Град - Бањалука, гдје се налазе службене просторије ове безбједоносне агенције.

Извор: Пресс

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Велија Бециспахиц Дедо

19.02.2016 21:21

Алкохол,алкохол,то је права ствар,ко не воли алкохол није нормалан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

19.02.2016 23:35

Није у питању алкохол већ је Горан бјежао јуначки од полиције РС да га она не ухапси!

Name

Занимљиво

19.02.2016 22:15

Фијат Стило

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

19.02.2016 22:18

Можда а можда и није алкохол него диверзија. Опомена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босс

20.02.2016 00:56

Какав узор од инспекторцица, младјани инспектор...Па ЈАДООО ГДЈЕ СИ ПОЗУРИО ПО ГАСУ...ТУДЈЕ АУТО...УБИЦЕС ЈАДАН КОГА, ЦЦЦЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

20.02.2016 07:41

Нека иду сви до Дјавола, који као паразити, зиве на рацун (порезни обвезника) гладне сиротиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бука

20.02.2016 10:02

Ударила га функција по гасу.

Name

циле миле

20.02.2016 09:59

На том дјелу пута свакодневно саобрацајка. Пазња возацима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

20.02.2016 15:27

Само мала исправка за овог новинара Пресс-а. Не пише је "Фијатом" него "Фиатом" Док сам ишао у гимназију за овакве ствари би се добјила јединица како кућа.

ОДГОВОРИТЕ