Inspektor Sipe upao "fijatom" u Vrbas

Inspektor Sipe Goran Jurišić (29) iz Mrkonjić Grada povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ranim jutarnjim časovima u banjalučkom naselju Bočac!

Republika Srpska 19.02.2016 | 21:27
Inspektor Sipe upao "fijatom" u Vrbas

Prema saznanjima Pressa, nezgoda se desila oko 6.40 časova kada je Jurišić, vozeći službeni automobil "fijat stilo", sletio sa magistralnog puta Banjaluka - Jajce u rijeku Vrbas. Tačne okolnosti pod kojima se nezgoda desila još se utvrđuju.

Nezvanično se saznaje da je Jurišić prilikom slijetanja vozila u rijeku, ispao iz njega napolje, što mu je očito spasilo život. Njegove radne kolege, koje nisu željele da im pominjemo ime, ispričali su da je Jurišić u vrijeme nezgode išao iz Banjaluke ka Mrkonjić Gradu gdje, inače, živi.


Po dolasku u mjesto Bočac on je pod nepoznatim razlozima skrenuo sa ceste i udario desnom stranom vozila u brdo.

"Nakon toga vozilo se odbilo, prevrnulo na krov i preletilo na lijevu stranu ceste, odakle je skliznulo niz provaliju duboku desetak metara u rijeku Vrbas. Goran je na svu sreću odmah na početku provalije ispao napolje kroz šajbu, jer vjerovatno nije bio vezan, što mu je spasilo život", ispričali su naši sagovornici. Dodali su da su ubrzo cestom naišli drugi vozači, koji su pomogli da se Jurišić prebaci u bolnicu u Mrkonjić Grad.


Na mjestu gdje je upao u rijeku smo zatekli njegove radne kolege, policiju i radnike preduzeća "Integra inženjeringa", koji su uz pomoć dizalice uspjeli da izvuku automobil iz vode. Vozilo je bilo potpuno smrskano, dok su se njegovi dijelovi mogli naći svugdje oko ceste na mjestu gdje je sletio u rijeku.

Niko iz policije i SIPA-e nije želio zvanično da govori o ovoj nezgodi. U CJB Banjaluka su kratko kazali da je o udesu upoznato Okružno tužilaštvo u Banjaluci koje je naredilo preduzimanje svih neophodnih mjera u cilju utvrđivanja uzroka saobraćajne nezgode. Dodali su da je u vrijeme nezgode u automobilu bio samo vozač, kome je ukazana medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.


U ovoj bolnici su potvrdili da je Jurišić kod njih primljen u 8.45 časova nakon što je dovezen kolima hitne pomoći iz Doma zdravlja u Mrkonjić Grad. Nakon toga smješten je u Kliniku za torakalnu hirurgiju gdje su ljekari utvrdili da ima višestruke povrede, te je zadržan na daljem liječenju.

Kako Press nezvanično saznaje povrijeđeni Jurišić tek je prije mjesec dana počeo da radi u SIPA-i i svakodnevno je putovao na relaciji Mrkonjić Grad - Banjaluka, gdje se nalaze službene prostorije ove bezbjedonosne agencije.

Izvor: Press

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Velija Becispahic Dedo

19.02.2016 21:21

Alkohol,alkohol,to je prava stvar,ko ne voli alkohol nije normalan.

ODGOVORITE
Name

АДВОКАТ

19.02.2016 23:35

Није у питању алкохол већ је Горан бјежао јуначки од полиције РС да га она не ухапси!

Name

Zanimljivo

19.02.2016 22:15

Fijat Stilo

ODGOVORITE
Name

Hm

19.02.2016 22:18

Možda a možda i nije alkohol nego diverzija. Opomena.

ODGOVORITE
Name

boss

20.02.2016 00:56

Kakav uzor od inspektorcica, mladjani inspektor...Pa JADOOO GDJE SI POZURIO PO GASU...TUDJE AUTO...UBICES JADAN KOGA, CCCC

ODGOVORITE
Name

Ma

20.02.2016 07:41

Neka idu svi do Djavola, koji kao paraziti, zive na racun (porezni obveznika) gladne sirotinje.

ODGOVORITE
Name

buka

20.02.2016 10:02

Udarila ga funkcija po gasu.

Name

cile mile

20.02.2016 09:59

Na tom djelu puta svakodnevno saobracajka. Paznja vozacima.

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

20.02.2016 15:27

Samo mala ispravka za ovog novinara Press-a. Ne piše je "Fijatom" nego "Fiatom" Dok sam išao u gimnaziju za ovakve stvari bi se dobjila jedinica kako kuća.

ODGOVORITE