Убио жену због меча Ђоковић - Мари?!

Израелац прво дрвеном даском за сечење, а онда и чекићем, изударао супругу зато што га је ометала док је гледао финале Аустралијан опена.

Тенис 21.02.2016 | 17:00
Убио жену због меча Ђоковић - Мари?!

Финални меч недавно одиграног Аустралијан опена, између Новака Ђоковића и Ендија Марија, са великом пажњом пратио се у Србији, али и у Израелу.

Морис Бианашвили, 76-годишњи мушкарац из Тел Авива оптужен је да је убио своју супругу јер га је ометала док је гледао одлучујуће моменте тениског турнира у Мелбурну!?!

Агенција АФП добила је на увид копију оптужбе у којој се наводи да је пар био у браку од 1955. године

"Оптужени се наљутио на покојну супругу, Малчу, јер га је ометала причом док је гледао одлучујуће моменте тениског турнира Аустралијан опен. Покушао је да је ућутка, али је она наставила да говори. Оптужени је затим отишао у кухињу и узео дрвену даску за сечење, којом је потом изударао преминулу по глави. Она је успела да се отргне из његових руку, али је онда отишао по чекић, којим је наставио да је удара", наводи се у оптужби и додаје да је несрећна Малча вриштала од болова, што су чуле комшије и пролазници, који су провалили у стан и позвали полицију. Она је превежена у болницу са тешким повредама главе, али је преминула 3. фебруара.

Коментари / 0

Оставите коментар