Ubio ženu zbog meča Đoković - Mari?!

Izraelac prvo drvenom daskom za sečenje, a onda i čekićem, izudarao suprugu zato što ga je ometala dok je gledao finale Australijan opena.

Tenis 21.02.2016 | 17:00
Ubio ženu zbog meča Đoković - Mari?!

Finalni meč nedavno odigranog Australijan opena, između Novaka Đokovića i Endija Marija, sa velikom pažnjom pratio se u Srbiji, ali i u Izraelu.

Moris Bianašvili, 76-godišnji muškarac iz Tel Aviva optužen je da je ubio svoju suprugu jer ga je ometala dok je gledao odlučujuće momente teniskog turnira u Melburnu!?!

Agencija AFP dobila je na uvid kopiju optužbe u kojoj se navodi da je par bio u braku od 1955. godine

"Optuženi se naljutio na pokojnu suprugu, Malču, jer ga je ometala pričom dok je gledao odlučujuće momente teniskog turnira Australijan open. Pokušao je da je ućutka, ali je ona nastavila da govori. Optuženi je zatim otišao u kuhinju i uzeo drvenu dasku za sečenje, kojom je potom izudarao preminulu po glavi. Ona je uspela da se otrgne iz njegovih ruku, ali je onda otišao po čekić, kojim je nastavio da je udara", navodi se u optužbi i dodaje da je nesrećna Malča vrištala od bolova, što su čule komšije i prolaznici, koji su provalili u stan i pozvali policiju. Ona je prevežena u bolnicu sa teškim povredama glave, ali je preminula 3. februara.

Komentari / 0

Ostavite komentar