Нолетов бесплатан тренинг у “Пиониру”!

Новак Ђоковић, Виктор Троицки, Ненад Зимоњић и Филип Крајиновић заједно су тренирали пре него што су отишли пут Дубаија, али су баш на последњем тренингу донели важну одлуку. Ко остане без карата за мечеве са Казахстаном ипак ће имати прилику да на делу види наше асове.

Тенис 20.02.2016 | 12:20
Нолетов бесплатан тренинг у “Пиониру”!

- Ноле и друштво су разговарали и одлучили да отворе један тренинг пред меч са Казахстаном почетком марта у Дејвис купу - рекао је за “Блиц” Богдан Обрадовић, селектор нашег тима, под чијим су оком тенисери тренирали.

Иако су до меча остале скоро две седмице, потражња за улазницама је велика.

- Момци су свесни да би их током та три дана меча бодрили само најсрећнији који би дошли до улазница и знају да су карте скупе, па су одлучили да, баш као у Краљеву прошле године, отворе један тренинг за јавност. Да бисмо ублажили жал свих оних који неће моћи да дођу до карата, сви који желе моћи ће да поздраве Новака и остале наше тенисере на отвореном тренингу. Биће то наш поклон навијачима - каже Обрадовић.

Селектор истиче да његови пулени једва чекају да почне меч са Казахстаном.

- Они су већ ове седмице тренирали заједно. На окупу смо били, тако да су наше припреме већ кренуле. За тим конкуришу Ђоковић, Троицки, Зимоњић, Крајиновић, Лајовић и Бозољац. Имам још неколико дана да размислим која четворица ће бити у саставу, а можда на припреме дођу сва шесторица. Оно што мало брине је предаја Лајовића у Рију, али надамо се да ће се опоравити.

Казахстан ће предводити Кукушкин и Голубјев.

- Јака су екипа, имамо максималан респект према њима, али и ми можемо да се похвалимо снажним тимом. Биће то судар јаких репрезентација, али као и увек ми идемо на победу.

Ђоковић и Зимоњић дубл за медаљу

Питали смо селектора да ли ће против Казахстана уигравати дубл Зимоњић (на слици) - Ђоковић јер ће њих двојица бранити боје Србије на Олимпијским играма.

- С њима нема шале, они су у конкуренцији за медаљу у Рију. Видећемо још шта ће бити у Дејвис купу, све опције су отворене. Они ће и током сезоне на неколико турнира играти заједно и тако се уигравати.

Коментари / 0

Оставите коментар