Noletov besplatan trening u “Pioniru”!

Novak Đoković, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić i Filip Krajinović zajedno su trenirali pre nego što su otišli put Dubaija, ali su baš na poslednjem treningu doneli važnu odluku. Ko ostane bez karata za mečeve sa Kazahstanom ipak će imati priliku da na delu vidi naše asove.

Tenis 20.02.2016 | 12:20
Noletov besplatan trening u “Pioniru”!

- Nole i društvo su razgovarali i odlučili da otvore jedan trening pred meč sa Kazahstanom početkom marta u Dejvis kupu - rekao je za “Blic” Bogdan Obradović, selektor našeg tima, pod čijim su okom teniseri trenirali.

Iako su do meča ostale skoro dve sedmice, potražnja za ulaznicama je velika.

- Momci su svesni da bi ih tokom ta tri dana meča bodrili samo najsrećniji koji bi došli do ulaznica i znaju da su karte skupe, pa su odlučili da, baš kao u Kraljevu prošle godine, otvore jedan trening za javnost. Da bismo ublažili žal svih onih koji neće moći da dođu do karata, svi koji žele moći će da pozdrave Novaka i ostale naše tenisere na otvorenom treningu. Biće to naš poklon navijačima - kaže Obradović.

Selektor ističe da njegovi puleni jedva čekaju da počne meč sa Kazahstanom.

- Oni su već ove sedmice trenirali zajedno. Na okupu smo bili, tako da su naše pripreme već krenule. Za tim konkurišu Đoković, Troicki, Zimonjić, Krajinović, Lajović i Bozoljac. Imam još nekoliko dana da razmislim koja četvorica će biti u sastavu, a možda na pripreme dođu sva šestorica. Ono što malo brine je predaja Lajovića u Riju, ali nadamo se da će se oporaviti.

Kazahstan će predvoditi Kukuškin i Golubjev.

- Jaka su ekipa, imamo maksimalan respekt prema njima, ali i mi možemo da se pohvalimo snažnim timom. Biće to sudar jakih reprezentacija, ali kao i uvek mi idemo na pobedu.

Đoković i Zimonjić dubl za medalju

Pitali smo selektora da li će protiv Kazahstana uigravati dubl Zimonjić (na slici) - Đoković jer će njih dvojica braniti boje Srbije na Olimpijskim igrama.

- S njima nema šale, oni su u konkurenciji za medalju u Riju. Videćemo još šta će biti u Dejvis kupu, sve opcije su otvorene. Oni će i tokom sezone na nekoliko turnira igrati zajedno i tako se uigravati.

Komentari / 0

Ostavite komentar