Гроф: Још смо бољи, желимо рекорде!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић оценио је да је његова екипа квалитетнија него у јесењем делу шампионата.

Фудбал 20.02.2016 | 09:20
Гроф: Још смо бољи, желимо рекорде!

Он је додао да би све осим победе црвено-белих против Младости у утакмици 23. кола Супер лиге Србије било изненађење.

"Очекујемо још једну победу. Без обзира што је прво коло, мислим да смо фаворити, мислим да смо боља екипа, квалитетнија, али то би требало да покажемо на терену. Мислим да смо бољи него јесенас. Новим играчима смо добили конкуренцију у екипи и то би требало да допринесе квалитету. Очекујем боље игре него до сада", рекао је Божовић.

Црвена звезда ће у суботу од 14 часова на стадиону "Рајко Митић" дочекати Младост из Лучана у првој утакмици пролећног дела шампионата.

"Нисам их гледао, али их знам из прошле године. Знам одакле прети највећа опасност. У сваком случају, ми смо Црвена звезда, ми смо домаћини, требало би ми да наметнемо темпо меча, да натерамо противника да размишља о нама, а не ми о њему. Зависимо само од себе, уколико играмо нашу игру", додао је Божовић.

Он је рекао да нема кадровских проблема, а на питање новинара да ли је Бразилац Едсон спреман да одигра цео меч, Божовић је рекао да је Едсон спреман за "78 минута и 25 секунди".

"Играчи су свесни да смо дошли до позиције из које не можемо много тога да направимо.. Имамо 19 победа у низу, али ми бисмо волели још више да напредујемо, да поставимо неке нове рекорде и останемо забележени у историји Црвене звезде. Финансијски је мање-више претходни период прошао добро, тако да нема разлога о било чему другом да размишљамо, осим о терену", рекао је Божовић.

Црвено-бели су јесењи део шампионата у Супер лиги Србије завршили на првом месту са 62 бода, чак 25 више од првих пратилаца Чукаричког и Борца из Чачка.

Коментари / 0

Оставите коментар