Grof: Još smo bolji, želimo rekorde!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je da je njegova ekipa kvalitetnija nego u jesenjem delu šampionata.

Fudbal 20.02.2016 | 09:20
Grof: Još smo bolji, želimo rekorde!

On je dodao da bi sve osim pobede crveno-belih protiv Mladosti u utakmici 23. kola Super lige Srbije bilo iznenađenje.

"Očekujemo još jednu pobedu. Bez obzira što je prvo kolo, mislim da smo favoriti, mislim da smo bolja ekipa, kvalitetnija, ali to bi trebalo da pokažemo na terenu. Mislim da smo bolji nego jesenas. Novim igračima smo dobili konkurenciju u ekipi i to bi trebalo da doprinese kvalitetu. Očekujem bolje igre nego do sada", rekao je Božović.

Crvena zvezda će u subotu od 14 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Mladost iz Lučana u prvoj utakmici prolećnog dela šampionata.

"Nisam ih gledao, ali ih znam iz prošle godine. Znam odakle preti najveća opasnost. U svakom slučaju, mi smo Crvena zvezda, mi smo domaćini, trebalo bi mi da nametnemo tempo meča, da nateramo protivnika da razmišlja o nama, a ne mi o njemu. Zavisimo samo od sebe, ukoliko igramo našu igru", dodao je Božović.

On je rekao da nema kadrovskih problema, a na pitanje novinara da li je Brazilac Edson spreman da odigra ceo meč, Božović je rekao da je Edson spreman za "78 minuta i 25 sekundi".

"Igrači su svesni da smo došli do pozicije iz koje ne možemo mnogo toga da napravimo.. Imamo 19 pobeda u nizu, ali mi bismo voleli još više da napredujemo, da postavimo neke nove rekorde i ostanemo zabeleženi u istoriji Crvene zvezde. Finansijski je manje-više prethodni period prošao dobro, tako da nema razloga o bilo čemu drugom da razmišljamo, osim o terenu", rekao je Božović.

Crveno-beli su jesenji deo šampionata u Super ligi Srbije završili na prvom mestu sa 62 boda, čak 25 više od prvih pratilaca Čukaričkog i Borca iz Čačka.

Komentari / 0

Ostavite komentar