Џикић од синоћ добио велико појачање у Партизану!

"Колико ми је требало да прихватим понуду? Мери се у милисекундама", рекао је нови помоћни тренер црно-белих Ненад Чанак!

Кошарка 19.02.2016 | 14:20
Џикић од синоћ добио велико појачање у Партизану!

Шеф стручног штаба кошаркашког клуба Партизан Александар Џикић добио је велико појачање на клупи и још једног асистента који би требало да помогне екипи да оствари што бољи пласман до краја сезоне. У питању је чувени ас црно-белих Ненад Чанак, који ће заједно са Душаном Кецманом и Вулетом Авдаловићем обављати функцију помоћног тренера.

Чанак ће своју прву радну акцију имати у мечу против ФМП у оквиру четвртфинала Купа Радивоја Кораћа, пошто је добио накнадну дозволу да се нађе на клупи клуба из Хумске 1 у нишком Чаиру.

"Колико ми је требало да прихватим понуду? Мери се у милисекундама", било је прво што је некадашњи крилни кошаркаш рекао уочи сусрета са Пантерима.

Упитали смо Чанка шта је то што тренер Џикић очекује од њега у раду стручног штаба?
"Пре свега да будем компатибилан са његовим садашњим помоћницима, Авдаловићем и Кецманом, да се допуњујемо у раду и да будем помоћ њима како бисмо сви заједно били помоћ Џикићу".

Човек који је у два мандата носио дрес Партизана није желео да сакрије радост због тога што се вратио у свој клуб.
"Јако сам поносан на то што сам поново у мом Партизану. Ово ми је дошло као мелем на рану. Вратио сам се својој кући. Зато ћу дати све од себе да оправдам поверење управе и стручног штаба. Хвала им на томе што верују у мене и мој рад".

За крај затражили смо од Чанка да нам пружи своје виђење садашње екипе Партизана.
"Пратио сам екипу интензивно, овде сам јако кратко, тек неколико дана. Екипа има одређени потенцијал када игра на својих 100 одсто могућности. Е сада, видећемо колико ће то бити довољно да се остваре повољни резултати до краја сезоне. Верујем у наш заједнички рад и оно што нам предстоји", закључио је Чанак.

Коментари / 0

Оставите коментар