Džikić od sinoć dobio veliko pojačanje u Partizanu!

"Koliko mi je trebalo da prihvatim ponudu? Meri se u milisekundama", rekao je novi pomoćni trener crno-belih Nenad Čanak!

Košarka 19.02.2016 | 14:20
Džikić od sinoć dobio veliko pojačanje u Partizanu!

Šef stručnog štaba košarkaškog kluba Partizan Aleksandar Džikić dobio je veliko pojačanje na klupi i još jednog asistenta koji bi trebalo da pomogne ekipi da ostvari što bolji plasman do kraja sezone. U pitanju je čuveni as crno-belih Nenad Čanak, koji će zajedno sa Dušanom Kecmanom i Vuletom Avdalovićem obavljati funkciju pomoćnog trenera.

Čanak će svoju prvu radnu akciju imati u meču protiv FMP u okviru četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća, pošto je dobio naknadnu dozvolu da se nađe na klupi kluba iz Humske 1 u niškom Čairu.

"Koliko mi je trebalo da prihvatim ponudu? Meri se u milisekundama", bilo je prvo što je nekadašnji krilni košarkaš rekao uoči susreta sa Panterima.

Upitali smo Čanka šta je to što trener Džikić očekuje od njega u radu stručnog štaba?
"Pre svega da budem kompatibilan sa njegovim sadašnjim pomoćnicima, Avdalovićem i Kecmanom, da se dopunjujemo u radu i da budem pomoć njima kako bismo svi zajedno bili pomoć Džikiću".

Čovek koji je u dva mandata nosio dres Partizana nije želeo da sakrije radost zbog toga što se vratio u svoj klub.
"Jako sam ponosan na to što sam ponovo u mom Partizanu. Ovo mi je došlo kao melem na ranu. Vratio sam se svojoj kući. Zato ću dati sve od sebe da opravdam poverenje uprave i stručnog štaba. Hvala im na tome što veruju u mene i moj rad".

Za kraj zatražili smo od Čanka da nam pruži svoje viđenje sadašnje ekipe Partizana.
"Pratio sam ekipu intenzivno, ovde sam jako kratko, tek nekoliko dana. Ekipa ima određeni potencijal kada igra na svojih 100 odsto mogućnosti. E sada, videćemo koliko će to biti dovoljno da se ostvare povoljni rezultati do kraja sezone. Verujem u naš zajednički rad i ono što nam predstoji", zaključio je Čanak.

Komentari / 0

Ostavite komentar