Црнадак данас у посјети Београду

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак данас ће у Београду учествовати на међународном семинару "Велика Британија, Београд и западни Балкан" и посјетити Међународни сајам туризма.

Србија 19.02.2016 | 08:00
Црнадак данас у посјети Београду

Црнадак ће говорити на отварању семинара и учествовати у панел дискусији о теми "Границе јавне дипломатије у јачању економске и политичке сарадње", саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ.

Циљ семинара јесте да се представницима јавног и приватног сектора региона западног Балкана и Велике Британије пруже могућности за успостављање и јачање сарадње.

Скуп се одржава под покровитељством Групе за Србију Парламента Велике Британије и министра без портфеља задуженог за европске интеграције у Влади Србије.

Учесници су високи званичници влада држава западног Балкана, чланови Парламента Велике Британије, као и представници невладиних удружења и приватног сектора.

Црнадак ће данас на Међународном сајму туризма посјетити штандове Републике Српске и града Бањалука.

На штандовима, које су припремили Туристичка организација Српске и Представништво Српске у Србији, биће представљена туристичка понуда и привредни субјекти који се баве туризмом у Републици Српској.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хммммм

19.02.2016 15:17

Е нека,још није био у Београду,ваљда ће после ове посјете поцети се бавити проблемима у министарству,годину није био на послу...

ОДГОВОРИТЕ