Crnadak danas u posjeti Beogradu

Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak danas će u Beogradu učestvovati na međunarodnom seminaru "Velika Britanija, Beograd i zapadni Balkan" i posjetiti Međunarodni sajam turizma.

Srbija 19.02.2016 | 08:00
Crnadak danas u posjeti Beogradu

Crnadak će govoriti na otvaranju seminara i učestvovati u panel diskusiji o temi "Granice javne diplomatije u jačanju ekonomske i političke saradnje", saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova BiH.

Cilj seminara jeste da se predstavnicima javnog i privatnog sektora regiona zapadnog Balkana i Velike Britanije pruže mogućnosti za uspostavljanje i jačanje saradnje.

Skup se održava pod pokroviteljstvom Grupe za Srbiju Parlamenta Velike Britanije i ministra bez portfelja zaduženog za evropske integracije u Vladi Srbije.

Učesnici su visoki zvaničnici vlada država zapadnog Balkana, članovi Parlamenta Velike Britanije, kao i predstavnici nevladinih udruženja i privatnog sektora.

Crnadak će danas na Međunarodnom sajmu turizma posjetiti štandove Republike Srpske i grada Banjaluka.

Na štandovima, koje su pripremili Turistička organizacija Srpske i Predstavništvo Srpske u Srbiji, biće predstavljena turistička ponuda i privredni subjekti koji se bave turizmom u Republici Srpskoj.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hmmmmm

19.02.2016 15:17

E neka,još nije bio u Beogradu,valjda će posle ove posjete poceti se baviti problemima u ministarstvu,godinu nije bio na poslu...

ODGOVORITE