Папа Фрањо критиковао Доналда Трампа

Кандидат републиканаца за председничку номинацију у САД Доналд Трамп не може да тврди да је хришћанин, изјавио је данас папа Фрања, након изјаве милијардера да ће изградити зид на граници чиме би се спречио улазак имиграната.

Свијет 18.02.2016 | 21:03
Папа Фрањо критиковао Доналда Трампа

"Свако, ко год да је, ко само жели да гради зидове, а не мостове, није хришћанин", рекао је папа новинарима по повратку из Мексика као одговор на питање о антиимиграционом ставу Трампа, пренео је АФП.

Одговарајући на изјаву папе Фрање, Трамп је рекао да би папа волео да Трамп буде председник уколико би Исламска држава напала Ватикан.

"Уколико и када ИСИС (ИС) буде напала Ватикан, који је, као што сви знају, главни трофеј ИСИС-а, могу да вам обећам да би папа само желео и да би се молио да Доналд Трамп буде на месту председника", рекао је Трамп у свом говору у Јужној Каролини, навео је Ројтерс.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Освит

18.02.2016 20:20

Да ли је глас Папе глас савјести цовјецанства или је глас Трампа глас опреза или ароганције дјела цовјецанства.Једно је сигурно љдски род је у сукобу и са Богом и са природом и меду собом.По природи сам оптимиста али ако овако наставимо не цека нас сјајна будуцност,питање је да ли је уопсте имамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМУНИСТС

18.02.2016 21:48

КОМУНИСТИ, СА ВЈЕРОМ У МАРКСА, ЛЕЊИНА, ТИТА И ПАПУ КОМУНИЗАМ НЕ МОЖЕ ПРОПАСТИ. ПОБЕДА ЈЕ НАША. НЕ МОЛИ СЕ ЏАБЕ ПАПА ДА АМЕРИКА И ЕНГЛЕСКА БУДУ ЗЕМЉА ПРОЛЕТЕРСКА. ЈЕЗУИТИ СУ ПРЕНЕЛИ ОДАВНО ЦЕНТРАЛНИ КОМИТЕТ КОМУНИСТИЧКИ ПАРТИЈА СВИХ ЗЕМАЉА У ВАТИКАН! ЖИВИО ПАПА ЈЕЗУИТА СТАРИ! ПАПА ЈЕ КОМУНИСТИМА САДА БОГ НА ЗЕМЉИ!

Name

Неко

18.02.2016 20:50

Прица се по интернету да си ти задњи папа прије доласка Антикриста којем ти и твоја екипа правите пут! А Доналд није у тој екипи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лорем ипсум

18.02.2016 21:37

Доналд Трамп добија изборе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михсило Микић

18.02.2016 23:29

Избором Трампа за Пррсједника Америке одлаже се долазак АНТИХРИСТА!

Name

ре михаило

19.02.2016 14:49

Антихрист је ту међу нама, погледај се у угледало Михаило, ти си следбеник антихриста.