Празник у Ирану: Заклали овна због Пижона!

Владимир Петровић и Перица Огњеновић наишли на добродошлицу после потписивања уговора са иранским друголигашем Кохонехом.

Фудбал 20.02.2016 | 20:00
Празник у Ирану: Заклали овна због Пижона!

Време је за нову епизоду у тренерској каријери Владимира Петровића Пижона. Четврта Звездина звезда недавно је промовисна у шефа стручног штаба иранског друголигаша Кохонеха. Њему ће у раду да помаже доскорашњи тренер у омладинској школи црвено-белих Перица Огњеновић.

Први утисци из Ирана су сјајни, што је некадашњи дриблер Црвене звезде истакао за Спорт. Огњеновић је открио да су их тамошњи навијачи дочекали уз старе иранске обичаје.

„Приликом изласка да се упознамо са играчима и осталим сарадницима дочекао нас је призор клање црног овна као знак добродошлице. Навијачи су били срдачни у складу са њиховом традицијом. Њима је само стало да се наредне сезоне клуб такмичи на главној сцени. За нас је то нови изазов. Нисмо се либили и после телефонског позива преко ноћи смо се спаковали и дошли да започнемо посао. Неки контакти су успостављени раније, али је екипи ишло према плану. Мало смо се информисали, прикупили податке и одржали први тренинг“, поручио је за Спорт Перица Огњеновић.

Коментари / 0

Оставите коментар