Praznik u Iranu: Zaklali ovna zbog Pižona!

Vladimir Petrović i Perica Ognjenović naišli na dobrodošlicu posle potpisivanja ugovora sa iranskim drugoligašem Kohonehom.

Fudbal 20.02.2016 | 20:00
Praznik u Iranu: Zaklali ovna zbog Pižona!

Vreme je za novu epizodu u trenerskoj karijeri Vladimira Petrovića Pižona. Četvrta Zvezdina zvezda nedavno je promovisna u šefa stručnog štaba iranskog drugoligaša Kohoneha. Njemu će u radu da pomaže doskorašnji trener u omladinskoj školi crveno-belih Perica Ognjenović.

Prvi utisci iz Irana su sjajni, što je nekadašnji dribler Crvene zvezde istakao za Sport. Ognjenović je otkrio da su ih tamošnji navijači dočekali uz stare iranske običaje.

„Prilikom izlaska da se upoznamo sa igračima i ostalim saradnicima dočekao nas je prizor klanje crnog ovna kao znak dobrodošlice. Navijači su bili srdačni u skladu sa njihovom tradicijom. Njima je samo stalo da se naredne sezone klub takmiči na glavnoj sceni. Za nas je to novi izazov. Nismo se libili i posle telefonskog poziva preko noći smo se spakovali i došli da započnemo posao. Neki kontakti su uspostavljeni ranije, ali je ekipi išlo prema planu. Malo smo se informisali, prikupili podatke i održali prvi trening“, poručio je za Sport Perica Ognjenović.

Komentari / 0

Ostavite komentar