Видео: Какво шокантно признање Роналдиња?!

Док је играо за Барселону, звао саиграче у три ујутро са шокантним исповестима! Роналдињо је без сумње један од најбољих играча које је свет икада видео, а док је играо за Барселону, само неколико дана пред "Ел класико", звао је своје саиграче са невероватним признањем.

Фудбал 20.02.2016 | 18:00
Видео: Какво шокантно признање Роналдиња?!

Ову причу је за медије открио Андрес Инијеста, ког је Роналдињо првог позвао у три ујутро да би му рекао нешто просто невероватно.

" Неколико дана пре "Ел Класика", Роналдињо ме је позвао и рекао: ‘Андрес, знам да је три ујутро али морам нешто да ти признам. На лето одлазим, мој брат се договорио да пређем у Реал. То су невероватне цифре, не могу да их одбијем. Ти си млад, можеш да ме разумеш. Молим те, немој да причаш о овоме у свлачионици нити управи. Немој ме издати, теби верујем више него осталима. Лаку ноћ'”, открио је Инијеста.

Међутим, на дан класика, Роналдињо је узео реч и свима саопштио истину.

"Дошао је дан Ел Класика. Када смо стигли у свлачионицу на ‘Сантјаго Бернабеуу’, Роналдињо је узео реч: ‘Момци, данас играмо важну утакмицу, они су јаки, али ми у последње време функционишемо као породица. Звао сам вас ноћу да вам кажем да одлазим у јуну и нико од вас ме није одао. После тога сам схватио да би свако од нас пре умро него издао другога! Ја ћу остати овде још много година, сада идемо на терен, да подучимо ове из Мадрида!’ Те вечери дао је два гола и добио овације навијача Реала”, завшрио је причу Инијеста.

Коментари / 0

Оставите коментар