Video: Kakvo šokantno priznanje Ronaldinja?!

Dok je igrao za Barselonu, zvao saigrače u tri ujutro sa šokantnim ispovestima! Ronaldinjo je bez sumnje jedan od najboljih igrača koje je svet ikada video, a dok je igrao za Barselonu, samo nekoliko dana pred "El klasiko", zvao je svoje saigrače sa neverovatnim priznanjem.

Fudbal 20.02.2016 | 18:00
Video: Kakvo šokantno priznanje Ronaldinja?!

Ovu priču je za medije otkrio Andres Inijesta, kog je Ronaldinjo prvog pozvao u tri ujutro da bi mu rekao nešto prosto neverovatno.

" Nekoliko dana pre "El Klasika", Ronaldinjo me je pozvao i rekao: ‘Andres, znam da je tri ujutro ali moram nešto da ti priznam. Na leto odlazim, moj brat se dogovorio da pređem u Real. To su neverovatne cifre, ne mogu da ih odbijem. Ti si mlad, možeš da me razumeš. Molim te, nemoj da pričaš o ovome u svlačionici niti upravi. Nemoj me izdati, tebi verujem više nego ostalima. Laku noć'”, otkrio je Inijesta.

Međutim, na dan klasika, Ronaldinjo je uzeo reč i svima saopštio istinu.

"Došao je dan El Klasika. Kada smo stigli u svlačionicu na ‘Santjago Bernabeuu’, Ronaldinjo je uzeo reč: ‘Momci, danas igramo važnu utakmicu, oni su jaki, ali mi u poslednje vreme funkcionišemo kao porodica. Zvao sam vas noću da vam kažem da odlazim u junu i niko od vas me nije odao. Posle toga sam shvatio da bi svako od nas pre umro nego izdao drugoga! Ja ću ostati ovde još mnogo godina, sada idemo na teren, da podučimo ove iz Madrida!’ Te večeri dao je dva gola i dobio ovacije navijača Reala”, zavšrio je priču Inijesta.

Komentari / 0

Ostavite komentar