Нећемо бити проблем, препустићемо позиције

Савез за бољу будућност (СББ) истиче, поводом изјава појединаца из врха Странке демократске акције (СДА) да СДА и СББ за бошњачког члана Предсједништва БиХ за изборе 2018. године, неће заједнички кандидовати Фахрудина Радончића, нити да је уопште постојао такав договор, да нема потребе расправљати о хипотетичким опцијама или различитим схватањима разговора вођених у четири ока и њиховој јавној интерпретацији.

Босна и Херцеговина 18.02.2016 | 17:47
Нећемо бити проблем, препустићемо позиције

"Што се тиче Изетбеговићевог задовољства да Радончић подржава коалицију, СББ подсјећа јавност да је она настала као посљедица хаотичног стања у Федерацији БиХ и општег интереса и политичких захтјева да СББ својим уласком у власт стабилизује ФБиХ", наглашавају из СББ-а.

Предајом кредибилне апликације за чланство у Европску унију, тај стратешки национални и државни циљ је, уз велике и познате кадровске уступке СББ-а, дјелимично већ остварен.

Из СББ поручују да неће бити никакав проблем те да ће, након свега, бити спремни у року препустити другима све своје позиције, "ако у СДА превладавају такви интереси", саопштено је из СББ-а.

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

А срања

18.02.2016 16:54

Која демагогија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

18.02.2016 19:13

Нажалодт. Таква демагогија пролази у БиХ. Да ли због народног не знања и необавештености или нечег другог демагогија ће сахранили земљу и њене народе!

Name

локо

18.02.2016 17:13

Веце интересне и уцјењивацке групације од СББ-а нисам никада видио. Какве теске ријеци и поруке су људи из те странке упутили појединим високим функционерима сдс без икаквих доказа. Да не говоримо о најтезим оптузбама о суду и тузиластву а да нико нине оспорио доказе које је тузиластво изнијело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цобер

18.02.2016 17:56

Је..... вас више позицијеВи док утврдите и подјелите позиције ето нових избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фахро

19.02.2016 11:57

А ба со ми га сукну Бакире Алаха ти????

ОДГОВОРИТЕ