Грујић о Живковићу: Да заигра после дербија!

"Видели смо се јуче, читам да је лиценциран, можда дође и до компромиса. Волео бих да игра, због њега, да не изгуби три-четири месеца", каже Марко Грујић о пријатељу, ривалу и саиграчу Андрији Живковићу.

Фудбал 19.02.2016 | 14:40
Грујић о Живковићу: Да заигра после дербија!

Док у Србији букти ривалитет између навијача Црвене звезде и Партизана, а неретко и између функционера два славна клуба, код играча је другачије.

Нарочито код оних који су вршњаци и који заједно бију репрезентативне битке.

Наравно, то пријатељство остане у тунелу "Маракане" и "ЈНА" сваки пут када се црвено и црно-бели спремају да истрче на "вечити дерби", али пре и после тога момци се друже, чују, подржавају, поделе међусобно лепе и ружне ствари.

А, када су понајбољи играчи два клуба у питању, Марко Грујић и Андрија Живковић, јасно је да зиму 2016. неће памтити по истом... Грујић је потписао за Ливерпул и остварио жељу да остане до лета у Црвеној звезди, док је Живковић суспендован у Партизану, јер није желео да продужи уговор сада.

Да ли су причали о томе?

"Видео сам се јуче с њим, додуше у друштву, нисмо били сами... Тренира са Телеоптиком, колико сам видео у новинама он је лиценциран, тако да можда дође до неког компромиса, а надам се да ће доћи до компромиса после другог кола (смех)", рекао је Грујић, чиме је показао колико цени квалитете омаленог дриблера из Хумске.

"Искрено, волео бих да игра, због њега, да не изгуби три-четири месеца само у тренирању...", додао је Звездин везиста, који сматра да је Партизана сада јачи него јесенас, упркос правом езгодусу првотимаца највећег ривала.

"Видим да су и они побољаши екипу у односу на јесењи део и драго ми је што ће, колико видим, играти двојица мојих вршњака Мирослав Богосавац и Миладин Стевановић, односно надам се да ће играти... Увек је добро када играју млади играчи, али мислим да смо искуснији, компактнији...", рекао је Грујић и закључио:

"Довољно је рећи само да су нам дошли Ле Талек и Едсон".

Да ли мисли о дербију?

"Сви мислимо о Лучанима, али потајно се мисли и о дербију", открио је.

Коментари / 0

Оставите коментар