Grujić o Živkoviću: Da zaigra posle derbija!

"Videli smo se juče, čitam da je licenciran, možda dođe i do kompromisa. Voleo bih da igra, zbog njega, da ne izgubi tri-četiri meseca", kaže Marko Grujić o prijatelju, rivalu i saigraču Andriji Živkoviću.

Fudbal 19.02.2016 | 14:40
Grujić o Živkoviću: Da zaigra posle derbija!

Dok u Srbiji bukti rivalitet između navijača Crvene zvezde i Partizana, a neretko i između funkcionera dva slavna kluba, kod igrača je drugačije.

Naročito kod onih koji su vršnjaci i koji zajedno biju reprezentativne bitke.

Naravno, to prijateljstvo ostane u tunelu "Marakane" i "JNA" svaki put kada se crveno i crno-beli spremaju da istrče na "večiti derbi", ali pre i posle toga momci se druže, čuju, podržavaju, podele međusobno lepe i ružne stvari.

A, kada su ponajbolji igrači dva kluba u pitanju, Marko Grujić i Andrija Živković, jasno je da zimu 2016. neće pamtiti po istom... Grujić je potpisao za Liverpul i ostvario želju da ostane do leta u Crvenoj zvezdi, dok je Živković suspendovan u Partizanu, jer nije želeo da produži ugovor sada.

Da li su pričali o tome?

"Video sam se juče s njim, doduše u društvu, nismo bili sami... Trenira sa Teleoptikom, koliko sam video u novinama on je licenciran, tako da možda dođe do nekog kompromisa, a nadam se da će doći do kompromisa posle drugog kola (smeh)", rekao je Grujić, čime je pokazao koliko ceni kvalitete omalenog driblera iz Humske.

"Iskreno, voleo bih da igra, zbog njega, da ne izgubi tri-četiri meseca samo u treniranju...", dodao je Zvezdin vezista, koji smatra da je Partizana sada jači nego jesenas, uprkos pravom ezgodusu prvotimaca najvećeg rivala.

"Vidim da su i oni poboljaši ekipu u odnosu na jesenji deo i drago mi je što će, koliko vidim, igrati dvojica mojih vršnjaka Miroslav Bogosavac i Miladin Stevanović, odnosno nadam se da će igrati... Uvek je dobro kada igraju mladi igrači, ali mislim da smo iskusniji, kompaktniji...", rekao je Grujić i zaključio:

"Dovoljno je reći samo da su nam došli Le Talek i Edson".

Da li misli o derbiju?

"Svi mislimo o Lučanima, ali potajno se misli i o derbiju", otkrio je.

Komentari / 0

Ostavite komentar