Вуле из Русије с љубављу...

Долазим на север да славимо титулу! "По потписивању уговора тренираћу с првотимцима, међутим, у пролећном делу сезоне играћу само за Зенит Б у другој лиги".

Фудбал 18.02.2016 | 16:00
Вуле из Русије с љубављу...

Млади дефанзивац Црвене звезде Вукашин Јовановић налази се у Русији где би данас и сутра требало да обави лекарске прегледе и да потпише за Зенит!

„Остало је да се договоримо само око ситница. Ако све буде у реду на прегледима, наредних дана постаћу нови члан Зенита“, изјавио је за Блиц златни Орлић.

Црвено-бели ће од овог трансфера приходовати 2.000.000 евра, плус 500.000 на конто бонуса, али Јовановић неће одмах конкурисати за место у првом тиму.

„По потписивању уговора тренираћу са првотимцима, међутим, у пролећном делу сезоне играћу само за Зенит Б у другој лиги. Она није ништа слабија од прве. Понудили су ми да играм само утакмице код куће, одбио сам то. Желим да играм што више јер један меч замењује 15 тренинга.“

Вукашин Јовановић је поновио да није био за одлазак ове зиме, но да су клупски интереси у овом тренутку важнији од личних. Да подсетимо, од продаје само четворице играча у последњих шест месеци (Рајковић, Јовић, Грујић и Јовановић) лидер Суперлиге зарадио око 15.000.000 евра и пребринуо многе бриге, пре свега финансијске...

„Доћи ћу у мају да заједно славимо титулу. На северу или поред стадиона, није битно. У марту ћу доћи да посетим саиграче јер тада долазим на окупљање репрезентације“, закључио је популарни Вуле.

Коментари / 0

Оставите коментар