Vule iz Rusije s ljubavlju...

Dolazim na sever da slavimo titulu! "Po potpisivanju ugovora treniraću s prvotimcima, međutim, u prolećnom delu sezone igraću samo za Zenit B u drugoj ligi".

Fudbal 18.02.2016 | 16:00
Vule iz Rusije s ljubavlju...

Mladi defanzivac Crvene zvezde Vukašin Jovanović nalazi se u Rusiji gde bi danas i sutra trebalo da obavi lekarske preglede i da potpiše za Zenit!

„Ostalo je da se dogovorimo samo oko sitnica. Ako sve bude u redu na pregledima, narednih dana postaću novi član Zenita“, izjavio je za Blic zlatni Orlić.

Crveno-beli će od ovog transfera prihodovati 2.000.000 evra, plus 500.000 na konto bonusa, ali Jovanović neće odmah konkurisati za mesto u prvom timu.

„Po potpisivanju ugovora treniraću sa prvotimcima, međutim, u prolećnom delu sezone igraću samo za Zenit B u drugoj ligi. Ona nije ništa slabija od prve. Ponudili su mi da igram samo utakmice kod kuće, odbio sam to. Želim da igram što više jer jedan meč zamenjuje 15 treninga.“

Vukašin Jovanović je ponovio da nije bio za odlazak ove zime, no da su klupski interesi u ovom trenutku važniji od ličnih. Da podsetimo, od prodaje samo četvorice igrača u poslednjih šest meseci (Rajković, Jović, Grujić i Jovanović) lider Superlige zaradio oko 15.000.000 evra i prebrinuo mnoge brige, pre svega finansijske...

„Doći ću u maju da zajedno slavimo titulu. Na severu ili pored stadiona, nije bitno. U martu ću doći da posetim saigrače jer tada dolazim na okupljanje reprezentacije“, zaključio je popularni Vule.

Komentari / 0

Ostavite komentar