Роналдо даје важније голове и у тежим мечевима од Месија?!

Кажете да Португалац постиже голове против небитних противника?!

Фудбал 19.02.2016 | 22:00
Роналдо даје важније голове и у тежим мечевима од Месија?!

Кристијано Роналдо је љутито напустио конференцију за медије у Рому. Није желео да одговара на провокативна питања. Причао је на терену. Постигао је гол који је ућуткао Олимпико и који је Реал Мадриду трасирао пут ка четвртфиналу Лиге шампиона.

Португалац хита ка петој награди за најбољег стрелца Лиге шампиона. Четири пута до сада је сезону завршавао као најбољи стрелац у елитном такмичењу. Његов највећи рвал Лео Меси је пут пута био најбољи стрелац у Лиги шампиона. Роналдо је ове сезоне постигао 12 голова у седам мечева. Ако Реал далеко догура, могао би и да обори свој рекорд од 17 голова у једној сезони…

Роналдо је у Риму прекинуо и неугодну серију. Наиме, последњи пут је био стрелац на гостујућем терену 29. новембра против Еибара. За његове стандарде превелика пауза. Међутим, јавност у Мадриду потенцира још неке податке које сматра битнима у повлачењу паралела са Месијем.

Роналду је ово вечерас био 40. гол у нокаут фази Лиге шампиона. Иако је често мета прозивки да постиже небитне голови против лаких ривала, Роналдо у овој категорији води у односу на Месија. Аргентинац је у нокаут фази постигао 33 гола. Такође, Роналдо има и више постигнутих голова од Месија када су у питању гостовања у Лиги шампиона. Дао их је 44, а Меси има девет мање.

За Мадриђане и Роналдове фанове ово су докази да Португалац постиже важније голове од великог ривала…

Коментари / 0

Оставите коментар