Ronaldo daje važnije golove i u težim mečevima od Mesija?!

Kažete da Portugalac postiže golove protiv nebitnih protivnika?!

Fudbal 19.02.2016 | 22:00
Ronaldo daje važnije golove i u težim mečevima od Mesija?!

Kristijano Ronaldo je ljutito napustio konferenciju za medije u Romu. Nije želeo da odgovara na provokativna pitanja. Pričao je na terenu. Postigao je gol koji je ućutkao Olimpiko i koji je Real Madridu trasirao put ka četvrtfinalu Lige šampiona.

Portugalac hita ka petoj nagradi za najboljeg strelca Lige šampiona. Četiri puta do sada je sezonu završavao kao najbolji strelac u elitnom takmičenju. Njegov najveći rval Leo Mesi je put puta bio najbolji strelac u Ligi šampiona. Ronaldo je ove sezone postigao 12 golova u sedam mečeva. Ako Real daleko dogura, mogao bi i da obori svoj rekord od 17 golova u jednoj sezoni…

Ronaldo je u Rimu prekinuo i neugodnu seriju. Naime, poslednji put je bio strelac na gostujućem terenu 29. novembra protiv Eibara. Za njegove standarde prevelika pauza. Međutim, javnost u Madridu potencira još neke podatke koje smatra bitnima u povlačenju paralela sa Mesijem.

Ronaldu je ovo večeras bio 40. gol u nokaut fazi Lige šampiona. Iako je često meta prozivki da postiže nebitne golovi protiv lakih rivala, Ronaldo u ovoj kategoriji vodi u odnosu na Mesija. Argentinac je u nokaut fazi postigao 33 gola. Takođe, Ronaldo ima i više postignutih golova od Mesija kada su u pitanju gostovanja u Ligi šampiona. Dao ih je 44, a Mesi ima devet manje.

Za Madriđane i Ronaldove fanove ovo su dokazi da Portugalac postiže važnije golove od velikog rivala…

Komentari / 0

Ostavite komentar