Видео: Шапоњић крупним корацима гази ка првом тиму Бенфике!

Гол у 89. минуту за победу, а све је видео шеф Виторија! Бивши нападач Партизана се добро снашао у Б екипи лисабонских Орлова.

Фудбал 18.02.2016 | 15:20
Видео: Шапоњић крупним корацима гази ка првом тиму Бенфике!

План челника Бенфике да Иван Шапоњић (19) на теренима Друге лиге Португалије стиче искуство и спреми се за прекоманду у најбољи тим даје резултате и пре него што се очекивало. Српски нападач је наставио да уписује плусеве поред свог имена, пошто је био стрелац и на другој узастопној утакмици за Б тим славног клуба из Лисабона.

После дуела са Академико Висеуом (погодак и асистенција) доскорашњи центарфор Партизана постигао је гол и у дуелу са Авешом. И то за победу у 30. колу Друге лиге. Шапоњић је у 89. минуту спретно реаговао на Диога Гонкалвеша са леве стране и из петерца погодио за победу, која је Орлове подигла на место изнад опасне зоне.

Утакмици је присуствовао и шеф стручног штаба Бенфике, Руи Виторија, који после Луке Јовића, већ размишља да и другог Србина пребаци у први тим, с обзиром да је Шапоњић у кратком периоду задовољио строге критеријуме славног клуба.

Наредни меч Б тим Бенфике игра у недељу од 12.15 на гостовању Жил Висентеу.

Погледајте погодак Шапоњића...

Коментари / 0

Оставите коментар