Video: Šaponjić krupnim koracima gazi ka prvom timu Benfike!

Gol u 89. minutu za pobedu, a sve je video šef Vitorija! Bivši napadač Partizana se dobro snašao u B ekipi lisabonskih Orlova.

Fudbal 18.02.2016 | 15:20
Video: Šaponjić krupnim koracima gazi ka prvom timu Benfike!

Plan čelnika Benfike da Ivan Šaponjić (19) na terenima Druge lige Portugalije stiče iskustvo i spremi se za prekomandu u najbolji tim daje rezultate i pre nego što se očekivalo. Srpski napadač je nastavio da upisuje pluseve pored svog imena, pošto je bio strelac i na drugoj uzastopnoj utakmici za B tim slavnog kluba iz Lisabona.

Posle duela sa Akademiko Viseuom (pogodak i asistencija) doskorašnji centarfor Partizana postigao je gol i u duelu sa Avešom. I to za pobedu u 30. kolu Druge lige. Šaponjić je u 89. minutu spretno reagovao na Dioga Gonkalveša sa leve strane i iz peterca pogodio za pobedu, koja je Orlove podigla na mesto iznad opasne zone.

Utakmici je prisustvovao i šef stručnog štaba Benfike, Rui Vitorija, koji posle Luke Jovića, već razmišlja da i drugog Srbina prebaci u prvi tim, s obzirom da je Šaponjić u kratkom periodu zadovoljio stroge kriterijume slavnog kluba.

Naredni meč B tim Benfike igra u nedelju od 12.15 na gostovanju Žil Visenteu.

Pogledajte pogodak Šaponjića...

Komentari / 0

Ostavite komentar