Да ли бисте Роналдињу сад дали годишњу плату од 8.000.000 евра?!

Њукасл није хтео! Свраке пропустиле шансу да доведу легендарног бразилског аса!

Фудбал 22.02.2016 | 13:20
Да ли бисте Роналдињу сад дали годишњу плату од 8.000.000 евра?!

Многе генерације дивиле су се ванвременском умећу Роналда де Асиса Мореире, или једноставно Роналдиња. Живели су за његове вртешке због којих су многи противници падали на задњицу, потеза од којих је застајао дах и фудбалског плеса какав дуго није виђен. А питање је и када ће опет. Ипак, Роналдињо са својих готово 36 година полако улази у сам финиш једне трке која се за њега можда и прерано завршила, због разузданог живота, жена и кафана.

Због тога је Њукасл ове зиме као од шале одбио могућност да доведе бразилског велемајстора бубамаре. Не због тога што је Роналдињо у позним играчким годинама, већ искључиво због изразито великих новчаних примања које је некадашњи ас Барселоне тражио. Менаџери су Свракама нудили Роналдиња, интересовање клуба са Сент Џејмс Парка је постојало, али када су чули колико Бразилац тражи на име годишњих примања заледили су се сви у клубу. У питању је сума од 8.000.000 евра. Превише чак и за вечног идола, који нема једну добру сезону годинама уназад.

Да је бар приближно на нивоу када је играо, ако ништа друго, у Милану, па и да Стив Мекларен добро размисли. Овако, прекаљени стручњак већ има довољно мука како да клубу обезбеди опстанак. Још и проблематични Роналдињо - био би то превелики, можда чак и кобни залогај за Свраке сада.

Додуше, Роналдињо је недавно одбио понуду Лестера да дође у Премијер лигу и у најјачој европској лиги заврши каријеру...

Коментари / 0

Оставите коментар