Зидан поносан: Послали смо поруку свима!

Да ли зато што је Барса далеко у Ла Лиги или зато што им прија улога фаворита из другог плана, тек фудбалери Реала деловали су заиста као конкурент за највиши пласман у Риму. А, Зидан се не одриче ни Примере...

Фудбал 18.02.2016 | 12:40
Зидан поносан: Послали смо поруку свима!

Хоће Лигу шампиона!

Да ли због тога што су Примеру практично вечерас изгубили или зато што осећају да су опаснији као екипа из другог плана, о којој се ове сезоне не говори као о фавориту, небитно је...

Реал Мадрид дебитанта на евро-сцени, Зинедина Зидана, одиграо је у Риму утакмицу из које се може закључити само једно – овакви какви су били на "Олимпику" могу да нашкоде многима.

То је приметио и сам Зидан.

"Веома сам задовољан индивидуалним наступом већине играча, али оно због чега сам посебно срећан је како смо изгледали као тим", рекао је легендарни Француз у својој првој изјави у својству тренера, када су евро-утакмице у питању.

"Изашли смо на терен и спроводили наш план од првог минута, тражили смо лопту и чекали шансу да направимо велики корак напред већ после прве утакмице. На одмору смо одлучили да заиграмо још храбрије и да дамо смисао самом поседу лопте", рекао је Зидан и закључио:

"У том смислу, голм Кристијана Роналдо стигао је у савршеном тренутку и преломио меч".

Још нешто свидело се Французу...

"Добар знак је и игра оних који су ушли с клупе, јер су истрчали на терен да и они пошаљу поруку. На правом смо путу, само је потребно да наставимо даље заједно и да радимо напорно", рекао је Зидан, који је од Рафаела Бенитеза наследио незадовољан и повређеним сујетама растрзан састав, који сада делује као тим.

"Морамо још много пута да поновимо оно што смо урадили вечерас, много смо далеко од финала".

Видећемо хоће ли то бити довољно за подвиг у Лиги шампиона мимо многих очекивања, сада када је Барселона отишла на седам бодова предности у Примери у којој, руку на срце, мало ко може да се супротстави гигантима из престонице и Каталоније.

На крају разговора са новинарима, Зидан је рекао да не одустаје од титуле у Ла Лиги...

"Без обзира на све, и даље мислим да можемо до титуле првака Шпаније. Сада морамо да се одморимо, смиримо и припремимо за меч са Малагом".

После тога, Реал игра са Атлетиком, који има бод више и који такође прати Барслеону. Делује да би пораз једног од мадридских великана значио и испадање из трке за титулу првака, ако је већ ових шест, односно седам бодова заостатка надокнадиво.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

босанац

18.02.2016 14:34

Ја поруке и гована једва узесе Рому у првом половремену један су т у оквир гола.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аб

18.02.2016 16:17

Само док барселона не истрци на терен....докле год вам сефа стима да не добијете барселону или бајерн дотле цете и играти у лиги првака.

ОДГОВОРИТЕ