"Надамо се да ће Михаел једног дана бити са нама!"

Потпарол Михаела Шумахера Сабине Кем обратила се јавности без нових информација о стању седмоструког шампиона Формуле 1.

Остали спортови 19.02.2016 | 08:20
"Надамо се да ће Михаел једног дана бити са нама!"

О Михаелу Шумахеру готово се ништа не зна последњих две године, од када је доживео несрећу на скијању у Француској и претрпео тешке повреде главе због чега је шест месеци провео у индукованој коми.

Спорадично, његови пријатељи из Формуле 1 изнесу у јавност понеку информацију о његовом здрављу, али резултати нису охрабрујући.

Породица седмоструког светског шампиона Формуле 1 оглашава се веома ретко, бираним речима, преко портпарола Сабине Кем.

Немица је на отварању изложбе о Михаелу Шумахеру у Марбургу опет поновила да је потребно време за опоравак бившег аса.

"Он је најуспешнији возач у историји Формуле 1 и лепо је понекад, као што је ова прилика, подсетити се тога. Наравно, Михаел није овде са нама, и, наравно, да нам свима много недостаје. Знамо шта се догодило и то не можемо да променимо", рекла је прво Сабине Кем новинарима на изложби коју је дугогодишњи спонзор приредио Шумахеру у част.

"Морамо да прихватимо то што му се догодило и надамо се да ће уз константну подршку свих нас и стрпљење Михаел једног дана бити са нама. Трке су биле његов живот и нико више од њега сигурно не би желео да буде овде сада", додала је портпарол породице Шумахер.

Михаел Шумахер повредио се крајем децембра 2013. године, а након вишемесечног боравка у болницама у септембру 2014. године отпуштен је на кућно лечење у свој дом у Женеви.

Коментари / 0

Оставите коментар