Андрија искрен: Гријешио сам у Граду гријеха

Глумац и његова девојка Александра Томић боравили су двадесетак дана у Америци, а посебан утисак носе из града познатог по коцкарницама и ноћном проводу.

Србија 16.02.2016 | 11:55
Андрија искрен: Гријешио сам у Граду гријеха

Андрија и Александра били су на заслуженом одмору, после којег су их опет сачекале велике обавезе, али још се сећају догодовштина из једног од најзанимљивијих америчких градова.

"Када боравите у Граду греха, логично је да идете у коцкарнице и окушате своју коцкарску срећу", каже за „Блиц” глумац Андрија Милошевић, и додаје:

"То је тамо туризам. Коцкарнице су део свакодневног живота. Где год да крочите, само на њих наилазите. Они апарати су ми били као видео-игрице. Седнем и гледам како светле, мењају звукове, а још ако нешто добијете, онда они толико вриште, да просто морате да се забављате као дете", каже Андрија.

На питање да ли то значи да се из Лас Вегаса вратио богатији, Андрија је искрен.

"Где ја да добијем? Немам среће у томе. Али ето, немам среће у коцки, али имам у љубави", каже кроз смех Милошевић.

По повратку из Лас Вегаса, Андрију је чекало снимање нових епизода серије „Андрија и Анђелка”.

"Серију су сви заволели и уживамо снимајући сваку епизоду. Имамо дивне госте и ускоро вас очекују многа изненађења", најављује Милошевић.

Иако су популарног глумца многи пожелели да виде у ријалитију „Фарма”, до тога неће доћи.

"Не бих ушао. Имао сам позив, али то није форма која је за мене. Ово што радим на ТВ-у је форма у којој се најбоље сналазим. Медијски ми не треба промоција, има ме и превише, требало би чак да бежим. И овако немам приватни живот, а не да сам затворен тамо три месеца. Стално сам на путу. Стварно ми на личном плану то не би одговарало", каже Милошевић.

Нема потребе да девојку контролишем

Андријина девојка Александра, заједно са колегама Александром Радојичићем и Радованом Вујовићем, пре неколико дана имала је премијеру представе „Пази шта желиш”, чији је продуцент баш Андрија Милошевић. На питање да ли их је надгледао, Андрија каже:

"Нисам, јер сам имао велико поверење у њих. С обзиром на то да снимам по цео дан, они су све сами радили јер су велики професионалци. Ја сам долазио с времена на време, чисто да видим шта им је потребно и да им обезбедим све услове да добро раде. И направили су дивну представу. Презадовољан сам како је све то прошло. Нема потребе да контролишем Сандру, ни на приватном ни на љубавном плану".

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар