Andrija iskren: Griješio sam u Gradu grijeha

Glumac i njegova devojka Aleksandra Tomić boravili su dvadesetak dana u Americi, a poseban utisak nose iz grada poznatog po kockarnicama i noćnom provodu.

Srbija 16.02.2016 | 11:55
Andrija iskren: Griješio sam u Gradu grijeha

Andrija i Aleksandra bili su na zasluženom odmoru, posle kojeg su ih opet sačekale velike obaveze, ali još se sećaju dogodovština iz jednog od najzanimljivijih američkih gradova.

"Kada boravite u Gradu greha, logično je da idete u kockarnice i okušate svoju kockarsku sreću", kaže za „Blic” glumac Andrija Milošević, i dodaje:

"To je tamo turizam. Kockarnice su deo svakodnevnog života. Gde god da kročite, samo na njih nailazite. Oni aparati su mi bili kao video-igrice. Sednem i gledam kako svetle, menjaju zvukove, a još ako nešto dobijete, onda oni toliko vrište, da prosto morate da se zabavljate kao dete", kaže Andrija.

Na pitanje da li to znači da se iz Las Vegasa vratio bogatiji, Andrija je iskren.

"Gde ja da dobijem? Nemam sreće u tome. Ali eto, nemam sreće u kocki, ali imam u ljubavi", kaže kroz smeh Milošević.

Po povratku iz Las Vegasa, Andriju je čekalo snimanje novih epizoda serije „Andrija i Anđelka”.

"Seriju su svi zavoleli i uživamo snimajući svaku epizodu. Imamo divne goste i uskoro vas očekuju mnoga iznenađenja", najavljuje Milošević.

Iako su popularnog glumca mnogi poželeli da vide u rijalitiju „Farma”, do toga neće doći.

"Ne bih ušao. Imao sam poziv, ali to nije forma koja je za mene. Ovo što radim na TV-u je forma u kojoj se najbolje snalazim. Medijski mi ne treba promocija, ima me i previše, trebalo bi čak da bežim. I ovako nemam privatni život, a ne da sam zatvoren tamo tri meseca. Stalno sam na putu. Stvarno mi na ličnom planu to ne bi odgovaralo", kaže Milošević.

Nema potrebe da devojku kontrolišem

Andrijina devojka Aleksandra, zajedno sa kolegama Aleksandrom Radojičićem i Radovanom Vujovićem, pre nekoliko dana imala je premijeru predstave „Pazi šta želiš”, čiji je producent baš Andrija Milošević. Na pitanje da li ih je nadgledao, Andrija kaže:

"Nisam, jer sam imao veliko poverenje u njih. S obzirom na to da snimam po ceo dan, oni su sve sami radili jer su veliki profesionalci. Ja sam dolazio s vremena na vreme, čisto da vidim šta im je potrebno i da im obezbedim sve uslove da dobro rade. I napravili su divnu predstavu. Prezadovoljan sam kako je sve to prošlo. Nema potrebe da kontrolišem Sandru, ni na privatnom ni na ljubavnom planu".

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar