Човић одговара Хрватима за Новака...!

Нису вам Новак и Звезда криви што ваши спортисти не постижу велике резултате! "Имам за њих чисто српски коментар: могу да нам пљуну под прозор", рекао је први човек клуба с Малог Калемегдана.

Кошарка 16.02.2016 | 22:15
Човић одговара Хрватима за Новака...!

Хрватски медији су претходних дана осули паљбу по најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу и кошаркашком клубу Црвена звезда због наводног певања четничких песама, па су чак тражили рекцију Евролиге и АТП-а.

Први човек кошаркашког клуба са Малог Калемегдана Небојша Човић сматра да су комшије исфрустриране успесима српских спортиста.
"Извештаји појединих хрватских медија служе за блаћење Црвене звезде. Блате и најбољег светског тенисера, а Новак је пример како треба да се понаша врхунски спортиста. Нису им он и Звезда криви што њихови спортисти не постижу велике резултате. Имам за њих чисто српски коментар: могу да нам пљуну под прозор", рекао је Човић за Информер.

Потом је уследио савет за комшије.
"Уопште ме не чуде такве подметачине из појединих пословно-спортских кругова. Увек смо им ми криви за све. Ово сада раде због спекулација везаних за Звезду и Евролигу, па је њихова нервоза очекивана. Појединим хрватским медијима би боље било да мање мрзе и буду искрени према себи и другима, можда њихови спортисти и најаве неки резултат", додао је први човек црвено-белих.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Није вазно...

16.02.2016 21:38

Ма ,ста реци ,болесна нација ,само да ми Срби никада висе у будуцности не дозволимо ,да ту болест лијеце над насим зенама ,старцима ,нејаци...Поздрав свим мојим Србима сиром свијета (Канада)

ОДГОВОРИТЕ
Name

голијат

16.02.2016 21:43

Сто 'волим' ова порукања/препуцавања. Нароцито када се бивси политицарти као Цовиц петљају у то. И Хрвати су у своје вријема имали тенисера Горана Иванисевица који је у своје вријеме био Хрват колико је Ноле данас Србин, тј. обојица су били пријављени и плацали порез у Монаку јер је мањи него у Хрватској или Србији.

ОДГОВОРИТЕ