Čović odgovara Hrvatima za Novaka...!

Nisu vam Novak i Zvezda krivi što vaši sportisti ne postižu velike rezultate! "Imam za njih čisto srpski komentar: mogu da nam pljunu pod prozor", rekao je prvi čovek kluba s Malog Kalemegdana.

Košarka 16.02.2016 | 22:15
Čović odgovara Hrvatima za Novaka...!

Hrvatski mediji su prethodnih dana osuli paljbu po najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i košarkaškom klubu Crvena zvezda zbog navodnog pevanja četničkih pesama, pa su čak tražili rekciju Evrolige i ATP-a.

Prvi čovek košarkaškog kluba sa Malog Kalemegdana Nebojša Čović smatra da su komšije isfrustrirane uspesima srpskih sportista.
"Izveštaji pojedinih hrvatskih medija služe za blaćenje Crvene zvezde. Blate i najboljeg svetskog tenisera, a Novak je primer kako treba da se ponaša vrhunski sportista. Nisu im on i Zvezda krivi što njihovi sportisti ne postižu velike rezultate. Imam za njih čisto srpski komentar: mogu da nam pljunu pod prozor", rekao je Čović za Informer.

Potom je usledio savet za komšije.
"Uopšte me ne čude takve podmetačine iz pojedinih poslovno-sportskih krugova. Uvek smo im mi krivi za sve. Ovo sada rade zbog spekulacija vezanih za Zvezdu i Evroligu, pa je njihova nervoza očekivana. Pojedinim hrvatskim medijima bi bolje bilo da manje mrze i budu iskreni prema sebi i drugima, možda njihovi sportisti i najave neki rezultat", dodao je prvi čovek crveno-belih.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nije vazno...

16.02.2016 21:38

Ma ,sta reci ,bolesna nacija ,samo da mi Srbi nikada vise u buducnosti ne dozvolimo ,da tu bolest lijece nad nasim zenama ,starcima ,nejaci...Pozdrav svim mojim Srbima sirom svijeta (Kanada)

ODGOVORITE
Name

golijat

16.02.2016 21:43

Sto 'volim' ova porukanja/prepucavanja. Narocito kada se bivsi politicarti kao Covic petljaju u to. I Hrvati su u svoje vrijema imali tenisera Gorana Ivanisevica koji je u svoje vrijeme bio Hrvat koliko je Nole danas Srbin, tj. obojica su bili prijavljeni i placali porez u Monaku jer je manji nego u Hrvatskoj ili Srbiji.

ODGOVORITE